mislim da imam ja jedan ako te zanima..preklopni ključ mi je malo pohaban,sve radi ok...zanima me gdje najpovoljnije nabavit kučiste i zamjenit..vidim da ima na ebayu jel netko tamo uzimao ...hvala
zanima me,javi se na pp...mislim da imam ja jedan ako te zanima..
pitao danas,traži 200kn mislim da je to malo previše para.....Imaš u City Centru One ključara koji prodaje te stvari..dole u podrumu kad ulaziš iz podzemne garaže..
Mislim da svi skocni kljucevi imaju ovakav metalni dio:znate li bi li se recimo od citroenovog ključa na izbacivanje ko što su neki gore na slici mogao napraviti/izrezbariti ključ za neki stariji citroen auto?
Hahaha ROFL:aplauz:alacgore:c4, c2, bilo koji moze biti kad se ne vidi druga strana
Hehe, to je ono kad si ga zamalo zamijenio i kuci se vratio s VTS-om?Znam da c2 ima ključ ko moj
nije puno kad originalni kosta 900 kunapitao danas,traži 200kn mislim da je to malo previše para.....
JeHehe, to je ono kad si ga zamalo zamijenio i kuci se vratio s VTS-om?
takav imam i ja za crvenu pilu uljaruinteresira me ovaj.
od kojeg je to citra?!
Moguće, nisam gledao na ebay,a ova greška što pišeš mi se čini vrlo izgledna i kod mene i uklapa se u moju "recenziju" )taj koji si platio 200 kuna se dobije preko ebay-a ili dealextrema za manje od 100kuna.
no kopija se meni rastavljala kod pokretanja motora, rješenje zalijepi ali nije to to.
Narezao je meni za 50kn.
Novo kuciste ti dam za 350kn, original, naravno.zanima me,javi se na pp...