Kako nema ?? stisneš na "kotačiću" puhanje na šajbu i prema naprijed :whistling:Imam automatsku klimu, ali ni na njoj toga nema, no, važnije da te kombiancije nisam do sada imao niti na jednom od automobila u kojem sam se vozio. I ponekad sam se pitao zašto ima svega, osim kombinacije staklo/naprijed.
Kako nema
Rucnu klimu nemozes tako podesavatDa li netko zna kako na C4 sa ručnom klimom podesiti puhanje zraka da ide dio na šoferšajbu, a dio naprijed. Naime, na kotačiću nije tak složeno da se može okrenuti između te 2 pozicije.?
Stisni strelicu za gore i srednju i to je toImam automatsku klimu, ali ni na njoj toga nema, no, važnije da te kombiancije nisam do sada imao niti na jednom od automobila u kojem sam se vozio. I ponekad sam se pitao zašto ima svega, osim kombinacije staklo/naprijed.
On to nezna koristitPa neko mi je rekao da i kod tebe toga nije bilo:whistling:
a kaj sam ja napisal ovde:Stisni strelicu za gore i srednju i to je to
Kako nema ?? stisneš na "kotačiću" puhanje na šajbu i prema naprijed
bla bla bla blaOn to nezna koristit
Znači konačno se slažemo da se kod automatske klime može namjestit da puše i na šajbu i naprijed ??Tako svakako može.
Ali to nema veze sa onom prvom slikom na kojoj je bila aktivirana kombinacija koja nema veze s temom, pa me to dalje odvelo u krivom smjeru
Isprika s moje strane
da,kod manualne nema pomoći :hm:..ali originalno pitanje je bilo za manualnu klimu a tu očito nema pomoči
pa smo kolegi samo htjeli ukazat da je u krivu tj. da on može imat puhnje na šajbu i ravno..Imam automatsku klimu, ali ni na njoj toga nema, no, važnije da te kombiancije nisam do sada imao niti na jednom od automobila u kojem sam se vozio. I ponekad sam se pitao zašto ima svega, osim kombinacije staklo/naprijed.