M mariodon New member 4. travnja 2013. #1 Pozdrav! Imam pitanje vezano za rastavljanje branika zbog učvrščavanja svih plastičnih dijelova djelova, jer mi se jako objasio prednji branik. Interesira me je li ga komplicirano rastaviti. :wtf:
Pozdrav! Imam pitanje vezano za rastavljanje branika zbog učvrščavanja svih plastičnih dijelova djelova, jer mi se jako objasio prednji branik. Interesira me je li ga komplicirano rastaviti. :wtf:
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 4. travnja 2013. #2 Možda ti ovo pomogne? Prilozi 2metkcj.jpg 50,7 KB Pregleda: 46 2hg4do3.jpg 53,5 KB Pregleda: 36 r0vxio.jpg 35,1 KB Pregleda: 36
megi New member 5. travnja 2013. #3 mariodon je rekao: Pozdrav! Imam pitanje vezano za rastavljanje branika zbog učvrščavanja svih plastičnih dijelova djelova, jer mi se jako objasio prednji branik. Interesira me je li ga komplicirano rastaviti. :wtf: Više... Zabij se u ralicu kao ja i problem rijesen..
mariodon je rekao: Pozdrav! Imam pitanje vezano za rastavljanje branika zbog učvrščavanja svih plastičnih dijelova djelova, jer mi se jako objasio prednji branik. Interesira me je li ga komplicirano rastaviti. :wtf: Više... Zabij se u ralicu kao ja i problem rijesen..
K Konrad New member 5. travnja 2013. #4 bjelivuk je rekao: Možda ti ovo pomogne? Više... ima i zahebane nosace branika koji su kao kopce, kad se branik montira samo se nabije da zubi upadnu u rupe na braniku, vrlo vjerojatno ce potrgati nosace kod skidanja
bjelivuk je rekao: Možda ti ovo pomogne? Više... ima i zahebane nosace branika koji su kao kopce, kad se branik montira samo se nabije da zubi upadnu u rupe na braniku, vrlo vjerojatno ce potrgati nosace kod skidanja
M mariodon New member 6. travnja 2013. #5 e super malo pričekam ljepše vrijeme i krećem u akciju , a zadnji su na istom principu? hvala