Evo da i ja podijelim svoje iskustvo sa prelijepim bh cestama. Juce se iskljucujem sa magistrale kad ono prerezana cesta. Ja kasno vidio i naletim na nju umjereno jako. Poslije udara na autu sve ok, odem kuci, upalim nakon sat vremena i auto izbaci poruku "depollution system faulty". Ne povezujem ja to sa rupom, odem kod mehanicara na dijagnostiku, milion gresaka ocita, od leptira gasa, senzora diferencijalnog pritiska, senzora radilice itd. Nikome nista nije jasno, pobrise on greske, i kaze idi izvozazaj malo, vidi hoce upaliti. Napravim 50ak km pod vecim opterecenjem, isforsiram ga momacki, nema nikakvih lampica. Odem mehanicaru da opet uradimo dijagnostiku, dnevnik gresaka cist. Dodjemo do zakljucka da je elektronika zblesala od udara, pomjerio se neki senzor, bsi ostao bez napona, ili nesto sl. Uglavnom hvala firmama koje "odrzavaju ceste", ne stavljaju znakove i upozorenja, i nikad nisu oni krivi. Ja sam imao srecu da nije bilo nikakvih posljedica, ali me nervira taj javasluk poprilicno