Zašto u takvim situacijama na zatvore promet?Je li ovo neko naš s foruma se rastavio s pameti?
Pogledajte privitak 7278
Kaže naslov:
"Autocestom kod Karlovca kilometrima vozio u suprotnom smjeru, pogledajte snimku"
Koliko znam, samo su tuneli opremljeni takvim sustavom detekcije (suprotan smijer, zastoj, zaustavljanje, itd.) i automatskog alarmiranja.Zašto u takvim situacijama na zatvore promet?
Ne vjerujem da u takvim slučajevima nema dojave od strane vozača prema policiji ili koncesionaru pa da mogu reagirati. Što se tiče tunela, pokriveni su video nadzorom (npr.Učka sa oko 140 kamera) i nema šanse da se ne reagira. Također i praćenje lako zapaljivih transporta (pracenje vozilima koncesionara), kao i prolaz hitne pomoćiKoliko znam, samo su tuneli opremljeni takvim sustavom detekcije (suprotan smijer, zastoj, zaustavljanje, itd.) i automatskog alarmiranja.
Mislio sam na automatsko alarmiranje i zatvaranje.Ne vjerujem da u takvim slučajevima nema dojave od strane vozača prema policiji ili koncesionaru pa da mogu reagirati.
ENC... Samo kako prenatrpan auto krcat ilegalaca bez ikakvih problema uđe i vozi po ac?
Kakav ENC? Za ulazak na AC mu ne treba ništa, samo uzme karticu na rampiENC
Uprav to. Otisni mi kartu na komad papira, kad dođem naslonit ću karticu i doviđenja.Malo što mrzim kao moderne trendove da za svaki kürac na planetu moraš imat aplikaciju u mobitelu da bi delalo.
Ne želim skidat aplikacije, ne želim se registrirat.