Sta se tice Contia, za HR je glavni uvoznik Autohrvatska i oni su skupi ko vrag, a imaju 5 najosnovnijih dimenzija na lageru i nista vise od toga ne mogu / ne zele narucit. Rade im teski amateri, blage veze sa zivotom nemaju, a s gumama jos manje. Zaobic njih u sirokom luku. Tako da me ne cudi. Kako je po tom pitanju kod janeza ne znam. Ja sam za svoje SC3 isto procesljao skoro sve u HR i nista jer svi koje sam zvao nabavljaju Conti preko AH. Međutim u st ima jedan vulkanizer koji direktno iz njemacke dovozi gume, mozes narucit bilo sta iz kataloga i za tjedan dana je tu, a cijene su mu bar 20% manje nego u AH sve i kad bi imali tu gumu. A skupa ti je vecim dijelom zbog dimenzije /50 jer je totalno egzoticna. Npr. /55 je vec jeftinija, kako i gox kaze, a /60 bi bila skroz standardna i ima je dosta auta. Tu imas kupit di oces, za oko 400 kn Conti PC2 ili EC3. Naravno, govorim o sirini 185 i 14".nije tajna,
od kolege sa renault foruma, on ih je naručio sad neznam točno od kuda, ali sam kontaktirao par trgovina u HR i SLO ali nitko ih nema niti ih je htio naručivat.
a cijena je bila 800 kn po komadu
to su ok cijene.Uff, uff, uff 800kn komad :/ Dosta...dobro kažu deda i štefa da su skupe ko sam vrag..ja našo GoodYear - 185/55 R14 GY DURAGRIP 80H 57.11 eur/kom i
Dunlop - 185/55 R14 DU FASTRESPONSE 80H 57.40 eur/kom
50 profil opće nemaju u ponudi - Furlan u Slo
dao za bridgestone blizzak u 185/55 R14 ali u hrvatskoj 860 kuna za svog vts-ića prije tri i nekaj godine..da je skupo skupo je. ali dimenzija je sta kaze 1587 VTS egzotična i ja sam zadovoljan sta sam ih uopce uspio nabavit u HR.
gledao sam po e-bayu za yokohamu A539 u toj dimenziji iz UK i cijena je ista kao i kod nas (cijena koju mi je ponudio decko sa RKF) 600kn ali njih nije bilo ni za narucit.
da imam 15" felge na saxu isto bi iso na dimenziju 195 45 15 koju je tesko za nac jer volim kad gume nisu "balonke"
to su ok cijene.
ja sam za bridgestone blizzak zimske dao oko 63 € po komadu kad se vrati ddv naravno u dimenziji 185 55 14