A koji si motor uzeo i koja oprema, gdje si ga uzeo i ako može cijena?Ljudi,koliko ste čekali broj šasije ako ste naručivali C4 II?
Meni prošlo 45 dana,pa mi već puno...:thinking:
vidio:whistling:Ljudi,koliko ste čekali broj šasije ako ste naručivali C4 II?
Meni prošlo 45 dana,pa mi već puno...:thinking:
Kad je auto proizveden onda se zna broj šasije. Znači od dana kad se to dozna do isporuke možeš računati cca 15 dana. Dva mjeseca ti je normalno od dana narudžbe do dana kada izlazi iz tvornice. Mislim da tamo gdje si ga kupio točno znaju kojeg dana očekuju broj šasije.Ljudi,koliko ste čekali broj šasije ako ste naručivali C4 II?
Meni prošlo 45 dana,pa mi već puno...
Pa odgovorio sam ti! Stvarno ne znam što bi tu još dodao.Svi pokupovali aute...nitko nema informacju...a ja čekam,čekam
Toplo, tooooploooooooooo, vrućeeeeeeee.... :weeabooface:Mislim da tamo gdje si ga kupio točno znaju kojeg dana očekuju broj šasije.
hahahah,jako si smiješan hahahah kako da prestanem sa smijehom!?Pa da mu kažeš točan dan kada će mu stići broj šasije. ROFL
Nemam pojma...Toplo, tooooploooooooooo, vrućeeeeeeee.... :weeabooface:
Gogo! Kad stiže pila?
Zovi salon di si naručio i porazgovaraj se - prenesi ovdje informacije!Pa ti sada znaj. Morao sam prodati staru C4 jer sam imao dobru ponudu(puno bolju nego staro za novo u salonu) pa sam sada pješak...znaš kako je onda hodaš i čekaš
Dobit će žuljeve od hodanja ako ih ne požuri. Zato je frka :weeabooface:Ja sada tu ne vidim šta se tu ima raspitivati o datumu obavijesti broja šasije.
Ja sam dobio 90 dana rok čekanja i dok ti taj rok ne prođe, bespomoćan si. Možeš biti (dobronamjerno) dosadan i svakih par dana zivkat i pitat kakva je situacija, ali realno ništa više od toga. Ipak, oni taj rok daju kao krajnju granicu i mislim da većina dobije auto dosta ranije. Mene su iz Automehanike zvali nakon nekih 65 dana da imaju broj šasije. Riješio sam leasing, odnio im papire i par dana kasnije auto je bio registriran pred salonom. Znači ukupno manje od 70 dana od narudžbe.Neki nisu shvatili,ali nema veze možda sam i ja previše nestrpljiv pa preuveličavam...
Auto je kaparisan početkom 10 mjeseca,rečeno mi je da broj šasije dolazi do kraja ovog mjeseca(auto je posebno naručen,nema ga u Hrvatskoj,nema ga na lageru). Da bi mogao rješavati kredit trebam broj šasije. Na narudžbenici mi piše da je krajnji rok isporuke auta 20.01.2013.godine(kao zadnji rok zbog njihove sigurnosti),a usmeno mi je obećano do Božića(ove godine,katoličkog,25.12.2013.)
Pošto sam se kako sam napisao par puta opekao(sa datumom),a i na ovom forumu sam pročitao da su neki koji su kopovali nove aute(C4) čekali i po 3-4mjeseca na isporuku.
E iz tog razloga sam samo postavio pitanje koliko se otprilike čeka,jer nebi volio da i mene zadesi da auto čekam duuuugooooo....
Ne kužim čemu to. Ajmo ispočetka kad nećeš prihvatiti samo dobronamjernu šalu.hahahah,jako si smiješan hahahah kako da prestanem sa smijehom!?
Tipičan LEGA humor,hahahaha još se smijem
Da si par puta kupovao auto i čekao broj šasije (uvijek duže nego što kažu) vjerovatno bi očekivao da makar jednom bude kako treba
hahahahahaha još se smijem,pogotovo znajući da si ti isto bio sretan sa svojim trgovcem(starim)
hahahahahah kako da prestanem
Ne kužim čemu to. Ajmo ispočetka kad nećeš prihvatiti samo dobronamjernu šalu.