Nicol AK HBT Racing 9. Listopad 2013. #1 Zna netko napamet koliko ulja ide u servo? Mijenjam letvu i pumpu pa moram kupiti ulje, a ne znam koliko....
Zna netko napamet koliko ulja ide u servo? Mijenjam letvu i pumpu pa moram kupiti ulje, a ne znam koliko....
Q quadrolg Member 9. Listopad 2013. #2 Nicol je rekao: Zna netko napamet koliko ulja ide u servo? Mijenjam letvu i pumpu pa moram kupiti ulje, a ne znam koliko.... Više... u xsaru ide oko 7dcl znam jel sam ja mijenjal, znači nebi ni u saxo trebalo ić više od toga.
Nicol je rekao: Zna netko napamet koliko ulja ide u servo? Mijenjam letvu i pumpu pa moram kupiti ulje, a ne znam koliko.... Više... u xsaru ide oko 7dcl znam jel sam ja mijenjal, znači nebi ni u saxo trebalo ić više od toga.
P pedjolino Member 25. prosinca 2015. #4 da li je potrebno ulje za servo menjati saxo 1,1 je u pitanju i ako je potrebno kako se to radi jel moze to da se uradi u sopstvenoj reziji.
da li je potrebno ulje za servo menjati saxo 1,1 je u pitanju i ako je potrebno kako se to radi jel moze to da se uradi u sopstvenoj reziji.