ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 14. Listopad 2015. #2 Mislim da ne, endemična vrsta... znam ih više u živo nego na forumu
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 15. Listopad 2015. #5 Nisi jedini :whistling: Imaju još dva na forumu, al su vlasnici neaktivni članovi :kava:....tj. valjda im se ne kvare ...al budu se oni javili kad-tad...ak ne prije, a ono kad se upali koja lampica :rofl::rofl:
Nisi jedini :whistling: Imaju još dva na forumu, al su vlasnici neaktivni članovi :kava:....tj. valjda im se ne kvare ...al budu se oni javili kad-tad...ak ne prije, a ono kad se upali koja lampica :rofl::rofl:
Krky Lakerski profesionalac 15. Listopad 2015. #6 dlicno:dlicno:dlicno:LOLLOL [ame]http://m.youtube.com/watch?v=vEYAndJUoj8[/ame]
M misko0 New member 15. Listopad 2015. #7 Dobro je znati. Ako slučajno netko ima problem s puštanjem krova neka se javi. Ja sam svog sam popravio nakon par jakih kiša i par izbačenih litara
Dobro je znati. Ako slučajno netko ima problem s puštanjem krova neka se javi. Ja sam svog sam popravio nakon par jakih kiša i par izbačenih litara
deda New member 15. Listopad 2015. #8 Baš sam htio napisati,javiće se kada im počne curit voda,ali ti me preteče. Nego,kak je sa potrošnjom goriva?
Baš sam htio napisati,javiće se kada im počne curit voda,ali ti me preteče. Nego,kak je sa potrošnjom goriva?
M misko0 New member 18. Listopad 2015. #9 Hehe. 8 je bio prosjek po gradu. Ali nakon resetiranja kompjutera je 12. Sada sam u potrazi za serviserom da mi to sredi
Hehe. 8 je bio prosjek po gradu. Ali nakon resetiranja kompjutera je 12. Sada sam u potrazi za serviserom da mi to sredi