Ruske Active member 7. veljače 2015. #1 da li je itko naletio na netu na link/filmic/build thread ugradnje kompressora na VTS-a? zainteresiran sam za taj zahvat, pa ako itko ista zna... hvala
da li je itko naletio na netu na link/filmic/build thread ugradnje kompressora na VTS-a? zainteresiran sam za taj zahvat, pa ako itko ista zna... hvala
AX-ja èudo jedno 8. veljače 2015. #3 po engleskom forumu a ima i francuza. iako ima vise xsari nego c4 ali bar mozes vidjet sto je sve potrebno. ali pripremi se na lijepu svotu novaca.
po engleskom forumu a ima i francuza. iako ima vise xsari nego c4 ali bar mozes vidjet sto je sve potrebno. ali pripremi se na lijepu svotu novaca.
Ruske Active member 8. veljače 2015. #4 u svakom slucaju cuo sam da je manje nego turbiranje motora maverick bi mogao se baviti time, jel?
AX-ja èudo jedno 8. veljače 2015. #5 ja sam naletio na netu. kit za 206 dodje oko 4500e za saxo/106 cca 5000e-ovisi koji stage. uglavnom nije malo love. sve ovisi za koliko para nadjes kompresor. i drugi ECU- najskuplje stavke ostalo se da rijesit,pripasat,napravit.
ja sam naletio na netu. kit za 206 dodje oko 4500e za saxo/106 cca 5000e-ovisi koji stage. uglavnom nije malo love. sve ovisi za koliko para nadjes kompresor. i drugi ECU- najskuplje stavke ostalo se da rijesit,pripasat,napravit.
Ruske Active member 8. veljače 2015. #6 pffff, prodat vetesa i kupiti neku spricu za god dve sa 300ks i bok, sa mogucnoscu nadogradnje na 350 400
pffff, prodat vetesa i kupiti neku spricu za god dve sa 300ks i bok, sa mogucnoscu nadogradnje na 350 400
deda New member 8. veljače 2015. #9 A gdje ćeš ti to svakodnevno uživat sa 300ks,kaj radiš na Grobniku?