F frane New member 2. travnja 2013. #1 Eto meni se zna dogoditi nakon učestalijih kočenja po gradu da mi kuplung nakon kočenja lovi dosta nisko onda nakon izvjesnog vremena jedno četiri pet šaltanja opet lovi visoko, blesavo mi to nekako, jel tko primjetio?
Eto meni se zna dogoditi nakon učestalijih kočenja po gradu da mi kuplung nakon kočenja lovi dosta nisko onda nakon izvjesnog vremena jedno četiri pet šaltanja opet lovi visoko, blesavo mi to nekako, jel tko primjetio?
K Konrad New member 2. travnja 2013. #2 re: Kuplung ponekad "lovi" nisko, ponekad visoko da ti ne pumpas krivu pedalu? ili se ufuras u saltanje pa se zbunis?
re: Kuplung ponekad "lovi" nisko, ponekad visoko da ti ne pumpas krivu pedalu? ili se ufuras u saltanje pa se zbunis?
F frane New member 2. travnja 2013. #3 re: Kuplung ponekad "lovi" nisko, ponekad visoko Tec je rekao: da ti ne pumpas krivu pedalu? ili se ufuras u saltanje pa se zbunis? Više... hehhe zvuči tako, ali nije obzirom na anomalije koje sam sve primjetio više se ne čudim
re: Kuplung ponekad "lovi" nisko, ponekad visoko Tec je rekao: da ti ne pumpas krivu pedalu? ili se ufuras u saltanje pa se zbunis? Više... hehhe zvuči tako, ali nije obzirom na anomalije koje sam sve primjetio više se ne čudim
K Konrad New member 2. travnja 2013. #4 re: Kuplung ponekad "lovi" nisko, ponekad visoko pazi, CH prati forum budnim okom LOL