Imam naljepnicu koju nisam odljepio od njene podloge i lijepo nju stavim s unutrašnje strane stražnjeg stakla da "HR" gleda prema van i ljepljivom trakom nju pričvrstim. Dok se doma vratim odljepim i nikom niš...Idemo u inozemstvo uskoro, ali budući da idemo samo par puta godišnje
http://www.pravi-smjer.hr/proizvodi.aspx?pid=57Pozdrav!
Da li možda tko za gdje se u nas može nabaviti magnetna HR naljepnica?
Za sada trebaju jer na tablicama još uvek nema plave trakice sa zvezdicama i oznaku HR.E vidiš... u EU nam više neće biti potrebne naljepnice?
Ali je bilo govora o usklađivanju dokumenata, a između ostalog i za registracijske pločice. Aj vidit ćemo šta će taj naš vrli Hajdaš Dončić iskombinirati. I još kada Ingrid sve prevede na engleski, di će nam biti kraj, jer...pipl mast trast as!Za sada trebaju jer na tablicama još uvek nema plave trakice sa zvezdicama i oznaku HR.
Ko ima plastičnu zadnju haubu magnet mu neće pomoći!!!!!!
Trabant?Ko ima plastičnu zadnju haubu magnet mu neće pomoći!!!!!!
pa moj bivši bx,zx imali su plastičnu zadnju haubu , a i sadašnja xantija .Trabant?
:angel:
Nikada ne bih rekao da Xantija ima plastična vrata.pa moj bivši bx,zx imali su plastičnu zadnju haubu , a i sadašnja xantija .
:whistling:
moja je karavan. na bx bila mi je i prednja plasticnaNikada ne bih rekao da Xantija ima plastična vrata.
Ali eto, ima