Dobro, hajde sada navedi i koju ružnu osobinu.u par rijeci o sebi mogu rec vise nego i jedna slika pa krenimo redom ,,dobar,posten,vrjedan, izmucen ,napacen ,izvaran,izigran,ruzan kaj lopov i glup ko ****c !!!
Samo dobre bog na kraju čekaLOLalac-gore:u par rijeci o sebi mogu rec vise nego i jedna slika pa krenimo redom ,,dobar,posten,vrjedan, izmucen ,napacen ,izvaran,izigran,ruzan kaj lopov i glup ko ****c !!!
oni kaj me znaju malo blize zovu me ****a hahahahaha:angel::grin: a za sveopce pucanstvo dovoljno je Zac skraceno od ZeljkoPozdrav!
Sad dok znamo kakav si i kak otprilike zgledaš... Reci nam kako ti je ime stranče? Slobodno reci... Nećemo ti ništa!
oni kaj me znaju malo blize zovu me ****a hahahahaha:angel::grin: a za sveopce pucanstvo dovoljno je Zac skraceno od ZeljkoPozdrav!
Sad dok znamo kakav si i kak otprilike zgledaš... Reci nam kako ti je ime stranče? Slobodno reci... Nećemo ti ništa!
Nemoj si predbacivati... Kaj si sad na kraju vibir ili veber ili fetel ili koji?weberu **** te onaj tko te
Odlično predstavljanje, lijepe pile u garaži!u par rijeci o sebi mogu rec vise nego i jedna slika pa krenimo redom ,,dobar,posten,vrjedan, izmucen ,napacen ,izvaran,izigran,ruzan kaj lopov i glup ko ku*ac !!!