Nije li to notorna činjenica s gorivom u BiH? Èitam na jednom forumu da je pod normalno da na pun tank diesela ljudi još stave pola litre ATF-a.Kao vade se na to loše gorivo u BiH pa prijavljuje tu grešku oko sistema ubrizgavanja.
Jeste, nažalost.Nije li to notorna činjenica s gorivom u BiH? Èitam na jednom forumu da je pod normalno da na pun tank diesela ljudi još stave pola litre ATF-a.
Da nisam vidio na forumu post.. planirao sam uzeti 301 novi.. otac vozi stariju generaciju 301-ce i nismo imali niti jedan problem..na temu ovoga, danas test Peugeota 301 čitam na tportalu, jedna od zamjerki, teško se zagrijava kabina sad kad je hladno. izgleda da je PSA generalno zahebao s ovim... meni jednostavno nedopustiva greška
nije mene ekipa uopce zabrinjavala brzina grijanja, ali ovaj auto mi se uopće nije zagrijal osim dok se konstantno vozišJavi kako Micra grije
Neznam koliko se 1.5dci može brže zagrijavati od 1,6hdi-a, ali pošto je ipak malo dotjeraniji auto od Elysee-a mogao bi imati dodatni grijač ili slično. Jesi se raspitao o tome kod kupovine?
Bolje stisnut nego smrznut.kako to s elyseea na micru, s obzirom da se radi o dosta manjem autu?
mogu vam reci da su zablude o malom autu čista prošlost.. prošle micre su to bile.. ova nova, nije tolko raskošna ko elysee jer ipak nije limuzina, ali prostorno apsolutno ništa ne fali. Da, prvi izbor mi je bila limuzina, međutim u tom cjenovnom rangu mi ništa nije bilo dostupno ( što bi mi se sviđalo )..a kako to s elyseea na micru, s obzirom da se radi o dosta manjem autu?
uzeo san nissan micru sa 1.5 dci
Neznam koliko se 1.5dci može brže zagrijavati od 1,6hdi-a
jel u pitanju 0.9 benz ili 1.5 dizel
Ma neeeeJa se ispričavam ako sam već dosadan,