Pozdrav svima,možda sam zakasnio u nekim stvarima.Naime u Emil Frey-u sam kupio rabljeni C4 Picasso 2014.godište(uvoz Francuska) prije 2 godine.Inače auto je super.Sad me kopka jedna stvar,neki dan mijenjam ulje kod mehaničara koji me naravno pustio u svoju radionu.Stojim ispod auta i gledam po ovjesu,motoru i getribi,skrecem pažnju na šarafe oko getribe pa i motoru.Znači radilo se po autu a u kopiji servisnih intervala koji su mi dali prilikom sklapanja ugovora nigdje nema zahvata po motoru i getribi nego samo izmjene ulja,check razine aditiva za dpf,gume i ostale sitnice.Zovem Librića u Frey da mi ponovo isprinta servisne intervale,naravno to nije ucinio i kao opravdanje da on garantira za točnost kilometraže,ali da nezna jel je distributer kaj radio na autu?????Dolazim do zakljucka da je auto prevalio dosta više kilometara nego što su mi prezentirali,da su vec mijenjali kvacilo a i ovo sadasnje je vec gotovo ili je vozilo pretrpjelo nekakvu prometnu nezgodu pa se prešutjelna dihtung masa na getribi nije originalna i šarafi su izglodani,kaj uopće sad napraviti?hvala