jel znas kolko taj prosao dode sa ugradnjom ? ?? i zanima me kad se napravi sve to jel to izgleda ko da je tak doslo sa autom ili onak malo 'jadnije' ?Ti kineski nasloni su doslovno – koliko para toliko muzike, ako ne i gore. A plus sta skripe i narusavaju izgled interijera.
Kod C3 II (A51), za montazu tvornickog naslona, potrebno je promijeniti i kompletnu plastiku konzole oko mjenjaca jer ona koja tvornicki dolazi s naslonom ima drukciji suport od iste koja je planirana bez naslona. Iz tog razloga sam i sam odustao od tog projekta, a planirao sam sebi ugraditi tvornicki naslon :hm:
Iskreno, nemam pojma, nisam se raspitivao jer sam za sad odustao, mogu samo nagađati - bez 2000 kn sigurno nema razgovora buduci da je pored naslona potrebno naruciti i novu konzolu oko mjenjaca koja dođe između siceva (od modela koji tvornicki dolazi s naslonom). A za promjenu te konzole potrebno je i dosta rastavljanja.. Tako da.. Zamrznem se od same pomisli, a ruku svakako rađe prebacim na noge suvozacicejel znas kolko taj prosao dode sa ugradnjom ? ??
Ako su naruceni i ugrađeni originalni dijelovi, onda sve mora izgledati originalno, tu nema sumnje.i zanima me kad se napravi sve to jel to izgleda ko da je tak doslo sa autom ili onak malo 'jadnije' ?
netreba druga srednja konzola nego se u originalnom kompletu dobije limeno pojacanje koje se ubacuje ispod straznjeg dijela te srednje konzole, ugradnja je nekih pola sata otprilikeIskreno, nemam pojma, nisam se raspitivao jer sam za sad odustao, mogu samo nagađati - bez 2000 kn sigurno nema razgovora buduci da je pored naslona potrebno naruciti i novu konzolu oko mjenjaca koja dođe između siceva (od modela koji tvornicki dolazi s naslonom). A za promjenu te konzole potrebno je i dosta rastavljanja.. Tako da.. Zamrznem se od same pomisli, a ruku svakako rađe prebacim na noge suvozacice
Ako su naruceni i ugrađeni originalni dijelovi, onda sve mora izgledati originalno, tu nema sumnje.
U tome je problem ... ja sam u Sisku a trgovina je u Osijeku ...Pogledaj ga bolje uživo ako ti nije očajno kupi
Koji će vam to,pa ne vozite Cadilac.
evo ako ti je bliže možeš tu:
od ponedjeljka do petka, od 8 do 16h
Josipa Pupačića 11, Špansko
Imaju za pokazat kako to izgleda, ali ti rade po naruđbi pa ga ne dobiješ obično odmah. E sad, meni je osobno ružan taj naslon i najveći problem šta se nemože podignuti. Tj. naslon je uvijek dole, al je zbog toga napravljen malo kraći. U biti je ni vrit ni mimo.
Niti se možeš komotno zavalit niti ga maknut da ne smeta, pošto je zašarafljen u plastiku.
A i pitanje je koliko je to izdržljivo... znam koliko sila u svim smjerovima trpi ovaj moj tvornički i sumnjam da bi ovaj izdržao dugo. Gornji dio poklopca ispod koga je ladica je se drži iza na tankoj metalnoj šarki koja ne djeluje baš izdržljivo... i siguran sam da bi ja to uništio pokretima ljevo desno...
A ovi dole šarafi i kako se to drži na plastici mi isto nije baš simpatično... nemože plastika i par malih šarafa izdržat te sile...
Vidi sam za sebe najbolje, isprobaj... al nemoj ništa plaćat na slijepo