Sad bu naši eksperti ležeće polagali i po autocesti.Veli njegov tata za novinare da je bio na fešti i da je potego mulja..
Vinjete bi bile još poželjnije, pa se sve skupa može uklonit.Pa betonski blok ispred svih zgrada uz autocestu bi bio poželjan
I to je ponuda bez armature...Di je zarada u tome... Bolje 2-3 kubika betona za 50-60.000 kn
Pogledaj pizzeriu Fianona iz Laništa. Ne znam dostavljaju li do Kajzerice, pretpostavljam da da jer su odmah s druge strane rotora. Imaju piletine i bifteka sigurno u ponudi od mesa, ne znam sad baš napamet što jošSto je najfinije sto se moze naruciti, da voze u Kajzericu?
Mali svijetSokol od mog pokojnog susjeda, dve kuce od mene. Koji putevi su ga doveli do tebe?
cekam odgovor (no isto vec imaju psa)Ne znam jel tema, nadam se da je
Udomljavamo Sokola, 6 godina starog mješanca staforda i labradora, razigran, umiljat, naučen na kuću. Udomljava se jer mu je vlasnik umro.
Ja se družim s njim zadnjih mjesec dana i stvarno je super pas, uzeo bih ga sebi samo da ovoj mojoj ne smetaju drugi psi.
Prije udomljavanja je obavezno da provjerimo uvjete u koje ide.
Evo koja fotka.
Ako je netko zainteresiran, O99 592 O667 (pisao sam slovo o umjesto nule da mi ne idu reklame).
Pogledajte privitak 2886Pogledajte privitak 2887Pogledajte privitak 2888Pogledajte privitak 2889Pogledajte privitak 2890Pogledajte privitak 2891Pogledajte privitak 2892
Baš tužno.pa su ga kod nje ostavili kad je covjek otisao u dom