Nazalost zbog operacije nije u stanju jos jednog psa.cekam odgovor (no isto vec imaju psa)
Trazimo dalje.
Nazalost zbog operacije nije u stanju jos jednog psa.cekam odgovor (no isto vec imaju psa)
Kad je to, može doći bilo tko, sa Citroënom ili?Dolazi tko od forumaša na car meet kod Arene? Frend me zvao pa ću ići sa VTS-om.
To misliš na Billu bivšu kod megića?Dolazi tko od forumaša na car meet kod Arene? Frend me zvao pa ću ići sa VTS-om.
Kad je taj susret, al je već bio?To misliš na Billu bivšu kod megića?
Passat uuuuuu, jel to Citroën meet ili općenito Car meet, svih marki i modela?Hahaha, frend drugi dolazi Passatom 1.6 iz 97.
To ti budu okupljanja petkom općenito...al sam skužio da ponekad bude više ekipe nekad manje, nezz jel postoji di kaj posebno da se organizira na fejsu event ili kaj, pa dođe gro ekipe. Za ovaj petak vjerujem da je čisto zbog korone, toplija večer, nitko nikud nije išao mjesecima, svi jedva dočekaliKad je taj susret, al je već bio?
Dost dobra i mudrija odlukaMožda budem išao i ovaj petak, ali nekada ranije, tipa oko 7, da bude mjesta.
Ali možda dođem Mazdom ovaj put, nju mi nije žao silovati kad iovak pol motora bude bilo novo.
izvini , ali ja mislim ozbiljno . ovdje se pojavila vijest kako je cico danas preminuo . samo sam htio provjeriti iz prve ruke .Navodno i Bandić da je hmrl? Za Michaela Jacksona još čekamo konačnu potvrdu.
Nije mi se učinilo da misliš ozbiljno. Cico Kranjčar - Googleizvini , ali ja mislim ozbiljno