Milosh
Test
Jel SUP to gore ili to dole?Evo SUP-a
Jel SUP to gore ili to dole?Evo SUP-a
KaĆŸe onaj koji se snima dok mijenja stanice u Picassu... Ja sebe na dasci joĆĄ nisam snimao niti namjeravam.Pa jedna/jedan se krevelji na daĆĄÄurini, druga/drugi slika. I u onom trenutku kad ova/ovaj prva/prvi pada u more s te daĆĄÄurine, a ova/ovaj druga/drugi uhvati taj trenutak, to bude moÄno. Lajkovi prĆĄte na sve strane.
Je, obiÄno u doba kad je sezona od liganja je sve krcato SUP-ova na moru ( za one koji ne znaju, prije rujna se neÄeĆĄ nahvatati liganja, prava sezona je u 10. i 11. mjesecu). A pogotovo u sumrak (za one koji ne znaju onda se lignje najbolje hvataju pred samu noÄ, "vata se zraka od sunca")Kad u lignje idem ne moĆŸeĆĄ ostat od takvih instagramuĆĄa i instagramera...
KaĆŸe onaj koji se snima dok mijenja stanice u Picassu...
Nemojte, ljudi. Svi smo braÄa!UopÄe neÄu ulaziti u raspravu s likom kojem je komplicirano promijeniti radio stanicu na Picassu. Ili istu memorirati...
Eto ja sam iz grada umjetnika(Labin, Istra) i ĆĄto se sve naziva umjetnoĆĄÄu pravo je Äudo. Prije par godina grad je nagradio sliku na temu rudnika i rudarskog ĆŸivota.Radilo se o slici koja je sva bila ofarbano crno, osim jednog malog dijela u obliku portala tunela koji je bio bijelo koji je simbolizirao izlaz iz mraka rudnika, valjdaJednom kad se snobovi prestanu divit ovim tzv umjetnicima i njihovim instalacijama, moĆŸe bit da se umjetnost vrati, sve je zakuho Andy Warhol! Treba im jednostavno reÄ u brk: 'ĆĄta ti je bola ovo' i 'niĆĄta ti ovo ne valja'
Eto ja sam iz grada umjetnika(Labin, Istra) i ĆĄto se sve naziva umjetnoĆĄÄu pravo je Äudo. Prije par godina grad je nagradio sliku na temu rudnika i rudarskog ĆŸivota.Radilo se o slici koja je sva bila ofarbano crno, osim jednog malog dijela u obliku portala tunela koji je bio ĆŸute boje koji je simbolizirao izlaz iz mraka rudnika, valjda
mali crnac iz Partizana je ukrao ĆŸeljezo igraÄima C. Zvezde da prehrani obitelj, sudija ga uhvatio na djelu i sad ga ZvezdaĆĄi napadaju da vrati ĆŸeljezo ili lovu ili Äe ga prebitimoĆŸe objaĆĄnjenje konteksta, molim?
Ako si kojim sluÄajem upuÄen i u veÄe sluĆĄalice, ĆĄta bi preporuÄio za over-ear noise-cancelling sluĆĄalice kao alternativu za Bose QC35. Ne moraju biti beĆŸiÄne.Ali mogu usporeÄivati Airpodse i JBL bluetooth sluĆĄalice npr, JBL daje puno viĆĄe da dvostruko manje novaca. Da ne priÄam o ĆŸiÄnim sluĆĄalicama,ĆĄto JBL daje za 130kn , npr Sony ne moĆŸe ni za 250. S druge strane,ono ĆĄto daje JBL u bluetooth zvuÄnicima za 700-800 kn , npr Divoom daje za 400,a za 800 Divoom daje dvostruko bolji zvuk od JBL-a. Itd,itd