ExOduS442xb
Racing
Mislim da je PDV na sve ispod 160kn ali carini se i dalje samo od 160kn pa na dalje
Redmi Note 10 Pro je bolja opcija + stock android sa XDA-Dev. Noviji proc, bolja grafička, gorilaglass, IR senzor. 2x mikro SIM + memorijska.Motorolu G9 Play, 5000 mAh baterija
Za ženu od 60 godina je bitno da dela out of the box dvije godine i to je to.sa XDA-Dev
a ebi ti to, moj punac ima 68, pa odma: Postavke > O telefonu ,pa takmičenje čiji ima više RAM-a.Za ženu od 60 godina je bitno da dela out of the box dvije godine i to je to.
Jel mi bolje u petak na Cres ići preko Krka ili Istre?
Kakva je cesta na Cresu ako se ide iz Istre?
Od Porozine do skretanja za Beli cesta dosta uska i zavojita, dalje di Cresa je obnovljena. Kolega je u petak bio na Krku, kolona je bila 11km.Ja bi išao preko PorozineAko nije potpuni čep na kružnom prema mostu, do trajekta si brži preko Krka.
No veći je problem odlazak sa Krka, ako ti povratak pada pet, sub, ned, onda bi ja nazad preko Porozine.
Na toj strani je dobar komad ceste još iz Napoleonovog doba, eventualno preasfaltiran u Jugi. Mislim da nisu ništa proširivali zadnju godinu dvije, ali ništa prestrašno. Ja bi se tuda provozao da sam na otoku.
Hrvatska klasika, ima 7 vrsta asfalta. Bio sam zadnji put na jesen, cesta je okA jel asfalt između porozine i tog drugog dijela dobar, bez rupa?
Koliko je meni poznato, ne moraš ih kupovati on line. Ionako moraš čekati red za ukrcaj, osim ako nemaš sa sobom invalidnu osobu ili trudnicuOk, hvala, budem onda tamo išao.
Jel treba karte za trajekt kupiti online ili da ih tamo uzmem?
https://www.jadrolinija.hr/najčešća-pitanjaKoliko je meni poznato, ne moraš ih kupovati on line. Ionako moraš čekati red za ukrcaj, osim ako nemaš sa sobom invalidnu osobu ili trudnicu
Spammer.Ko je ovaj baja iz Vancuvera?
Nikad u sezoni nisam bio preko(6,7,8 mjesec), a u ostalim mjesecima obično trajekt uspijeva pokupiti sva vozila koja čekaju, izuzev za 1.maj i Uskrs kad eventualno moraš čekati narednu vožnjuKoliko se u pravilu čeka u sezoni?