Nisu Citroëni, ali su zanimljivi

szahtila

Well-known member
Naravno da je razlika 20ks i to nije malo. Ovaj je agilan ful jači model ali ipak nije ni 68kw za baciti... 😀
Međutim, ko zna, za par godina možda uzmem i jači model od 84kw 114ks. Zasad sam presretan sa ovim u odnosu na prijašnji auto tzv. kutijicu c3 gdje se čuo svaki šušanj. Izolacija buke 0 bodova al bilo pa prošlo i eto. Zato sad još više cijenim klasu više. 👍👍🤝
Čitam i ne vjerujem svojim očima.C3 kutijica?Svaki šušanj?Izolacija 0 bodova?Bilo pa prošlo?
Do jučer dizao blekya u nebesa ,danas ovako?Razočarao si me i kao forumaš i kao citroenaš.

Ax boy

Well-known member
Izvuču ga felge i LED... Ima ih dosta s običnim farovima koji su baš loši, još kad vidim 16" gore to je totalna šaka u oko.
16' je za 208icu. 508 je za dvije klase veći auto tako da mislim. Minimalno 17'cola i to zimske? 😮
Čitam i ne vjerujem svojim očima.C3 kutijica?Svaki šušanj?Izolacija 0 bodova?Bilo pa prošlo?
Do jučer dizao blekya u nebesa ,danas ovako?Razočarao si me i kao forumaš i kao citroenaš.
Ne ne, kao citroenaš i komunista se kaže haahahahhahahahahahah 🤪🤪🤪😀😀.
Ma znam da bi se neki forumaš sigurno zaljubio u 308 da ga vidi i to snjegovića. Ahhh 💕😊😊😊😊😊😊

szahtila

Well-known member
16' je za 208icu. 508 je za dvije klase veći auto tako da mislim. Minimalno 17'cola i to zimske? 😮

Ne ne, kao citroenaš i komunista se kaže haahahahhahahahahahah 🤪🤪🤪😀😀.
Ma znam da bi se neki forumaš sigurno zaljubio u 308 da ga vidi i to snjegovića. Ahhh 💕😊😊😊😊😊😊
Toliko fotki,toliko izljeva ljubavi,ax,C3,Citroen.A sad tako ružno.Cccc

Ax boy

Well-known member
Toliko fotki,toliko izljeva ljubavi,ax,C3,Citroen.A sad tako ružno.Cccc
Mahhh dobro neću niti pisnuti više na forumu. Rastava braka od Citroëna okončana je u principu i kad bi postojao isključivo Peugeot forum. Otišao bih. Ma i budem ae 👍👍🤝🤝😮😮😮🤚

Ax boy

Well-known member
Ma nemoj otići, što si se odmah raspekmezio. Budi pravi forumaš i PSA-š, budi i drug komunista ako treba, samo budi čvrščeg karaktera
Eeee malo te s oproštenjem u z... v mozak hahahahah. Čovječe kad vidim armaturu oko volana u c4 ko da je sklapana u garaži negdje. Užas 🤕🤷‍♂️😮😮😮.
U 308 je to profinjeno i gospodski, čak luksuzno

szahtila

Well-known member
Eeee malo te s oproštenjem u z... v mozak hahahahah. Čovječe kad vidim armaturu oko volana u c4 ko da je sklapana u garaži negdje. Užas 🤕🤷‍♂️😮😮😮.
Pp
Malo sam zabrinut za tebe i tvoju gospođu, zamisli da pročita tvoje postove i shvati kako brzo okrećeš stranu i priču. Ne bi ti volio biti u koži. S oproštenjem i ja tebe malo j z m

ExOduS442xb

Racing
Kuzim da imas drugu pilu, ali da je takva razlika kakvu pišeš, nikako nije. Osobno mi je C4 iznutra baš lijep auto, općenito moderniji od 308ice koja me previše podsjeca na 307. Čudno da jedan takav zagriženi fan može toliko izvrijeđat marku o kojoj je toliko lijepo prije pisao. Ne mozes nas varat, mi znamo da je to sve isti šit:)
308omica mi izgleda kao redizajn 307ice. Sorry😅

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nadam se da sa ženama nije prevrtljiv kao sa autima... makar po upisima... :D
Al drž se Ki, boli te kuki, ignoriraj ekspanzione, Pug je najbolji, profinjen, gospodski, čak luksuzan 😀

szahtila

Well-known member
Kao da gledam neku bizarnu metodu odgoja djeteta.
Odgojio sam dvoje, danas uspješnih ljudi
luksuzan
Doduše minimalno, ali ipak pomak.
Kuzim da imas drugu pilu, ali da je takva razlika kakvu pišeš, nikako nije. Osobno mi je C4 iznutra baš lijep auto, općenito moderniji od 308ice koja me previše podsjeca na 307. Čudno da jedan takav zagriženi fan može toliko izvrijeđat marku o kojoj je toliko lijepo prije pisao. Ne mozes nas varat, mi znamo da je to sve isti šit:)
308omica mi izgleda kao redizajn 307ice. Sorry😅
P206, P307, C3 mk2 i mk3, C5, sve mi j
e to prošlo ili je još uvijek u garaži i znam šta kako izgleda i koje je kvalitete. Priče o toj 308 - ci ko da je RR.

Posljednje uređivanje:

Ax boy

Well-known member

e to prošlo ili je još uvijek u garaži i znam šta kako izgleda i koje je kvalitete. Priče o toj 308 - ci ko da je RR.
Dobro ok ispričavam se, pretjerao sam sa hvaljenjem peugeot 308. Auto ko auto, od točke A do točke B služi izvrsno. Međutim tvrdnja kako je iznutra kao 307 je van svake logike. Auto nema veze sa starijim prethodnikom, niti po pitanju motora niti po izgledu... 😀.
Međutim da sam fauveovac ili mercedaš i da ga hvalim baš tu marku sigurno mi niko ne bi zamjerio. Bio bi baja. Ovako čim hvališ peugeot odmah drvlje i kamenje.
Da svi budu zadovoljni, Citroën je mrak auto također...
Kraj rasprave.
Mir i dobro svima.. Uživajte 🤜🤝🤝👍👍

szahtila

Well-known member

Zaboravio sam, 96-99 imao sam Visu 1.2,nevjerovatan komad francuskog lima sa neobičnim rješenjima

Ax boy

Well-known member
Nadam se da sa ženama nije prevrtljiv kao sa autima... makar po upisima... :D
Al drž se Ki, boli te kuki, ignoriraj ekspanzione, Pug je najbolji, profinjen, gospodski, čak luksuzan 😀
Ne brini ti za moju ženu. Uglavnom nije zabranjeno pogledat. To ne znači da sam prevrtljiv.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

markan1000

Well-known member
Ma sve pet AX, nemoj se ti ljutiti, moramo te malo zezati kad moraš i ti priznati da si malo naglo mijenjao ploču. Neka tebe i tvoje strasti, nebitno prema kome i čemu. Čovjek je živ dok ima strast prema nečemu. Al isto nemoj puno na ovom forumu kontra Citroena ko da ga nikad vozio i hvalio nisi ;)

szahtila

Well-known member
Nemam para za Volvo baš, iako je sudeći prema iskustvima koje ljudi imaju, sjajan omjer uloženo dobiveno.
Međutim ja se držim Francuza. Zasad je to Peugeot 😀😀💕💕👍.
Možda se i vratim jednog dana na Citroën... 😀 😀 😀 😀 😀. Eto heehhe
Eto i ja se malo šalim,Volvo je odličan auto,također sa nekim zanimljivim tehničkim detaljima,decentnih linija i po meni vrlo kvalitetno izrađen.Konkretni model malo skučen u unutrašnjosti,ali sve na račun sigurnosti i pomalo tvrd u vožnji.
Doduše ,ne znam šta su im trebali ti Hdi motori ali šta je tu je ,teško je postići savršenstvo

Na vrh