A tek cijenanavodno nista od tog modela jer je jako losa prodaja bila i zadovoljstvo kupaca
Sa popustom i nije toliko loša cijena:A tek cijena
http://www.pavic.ba/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=8&Itemid=11
Jel nije to Matra napravila? Tak mi se nekaj po glavi vrti....picasso modeli su im je jedini spomena vredni auti zadnjih 40 godina...
vezano za kutije na kotačima, protutip prvog monovolumena espace bio je ponuđen 80tih citroenu, ali ovaj je rekao kako nitko nije lud to kupiti uz karavane...
onda (neki francuz hieluz ili kako se zove) je proizvođač otišao renaultu, i zatim je espace ušao u legenda.
Meni je taj segment samo kompakt karavan sa podignutim krovom, ali cjenovno je uvijek par kuna dalje od C5 break tourer ili kako već sa 2.0 HDI i sličnom opremom što meni nema smisla.Sa popustom i nije toliko loša cijena:
Kod:http://www.pavic.ba/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=8&Itemid=11
Kaj da čovjek veli na ove kros-overe, pa SUV-ove...Meni je taj segment samo kompakt karavan sa podignutim krovom, ali cjenovno je uvijek par kuna dalje od C5 break tourer ili kako već sa 2.0 HDI i sličnom opremom što meni nema smisla.
ja sam uzeo c4 picassa jer mi izgleda kompaktnije i jer mi je grand prevelik, odnosno zadnji red sjedala mi ne treba... rega nije neš puno veća, mislim oko 200-injak kuna na dodatni red sjedala... gepek ak ti nije velik onda uzmi kombiKakvih ima još nedostatka/loših strana kod C4 Picassa?
Kojeg bi onda po vama citraća bilo bolje uzeti kao obiteljski auto?
Ovisno kolika je... Manje bebaće je lakse van-unutra na povišena sjedala kao u Picasso.Kojeg bi onda po vama citraća bilo bolje uzeti kao obiteljski auto?
Berlingo? Super stvar ona klizna vrats za djecu, komotan, prostran... uparen sa 2.0HDi motorom sasvim prikladan za takve svrhe.Kakvih ima još nedostatka/loših strana kod C4 Picassa?
Kojeg bi onda po vama citraća bilo bolje uzeti kao obiteljski auto?
Hmmm... meni nije, a svrsihodan...ružan.
Radije onda rabljeni C-Max, 1,8 TDCi
kompliciran još nekako, ali ja bi rado S-maxHmmm... meni nije, a svrsihodan
I napisati da je Citroen ružan na ovom forumu...tćtćtć
15-20tkm godišnje,1-2 puta godišnje na more, tjedno na put od 200 km, ostalo lokalno tipa pali-gasi relacije od 1-2 km. gledao sam c4, dobar je novi sa hdi 92ks, ali je problem zadnja klupa ,ako stavim dvije autosjedalice ne može više nitko sjesti pozadi. kod nas je 92 ks i 110 ks ista klasa za registraciju jedino se bojim puno većih izdataka održavanja picasa. koliko je tvoj prešao i kako se pokazao sa stanovišta kvarova?ja sam uzeo c4 picassa jer mi izgleda kompaktnije i jer mi je grand prevelik, odnosno zadnji red sjedala mi ne treba... rega nije neš puno veća, mislim oko 200-injak kuna na dodatni red sjedala... gepek ak ti nije velik onda uzmi kombi
i da, sve zavisi di se i koliko voziš... ak ideš jednom godišnje na put onda ti je dosta i c4