Novi ključ?

h5n1

Member
Pozdrav ekipa. Jel iko pokušava kupit kineske elektronike za ključ, oba su mi ključa otišla jedan neradi daljinac drugi neće pali auto😔
Neda mi se davat u ovlaštenom 200€ za kljuć. Pa bi kupija elektroniku na ali-u, imam lexiu jel se može to odradit samo sa lexiom il triba još nešto specijalno. Ako je ko radio bio bih zahvalan na bilokakvoj informaciji😀

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Pozdrav, imam kineski klon vec 5 godina. Em sto je lepsi vizuelno, i kvalitetniji je. Serviser je sa posebnim uredjajem izvukao softverski PIN (software), imas i hardverski (hardware). Te brojeve čuvam ukoliko ikada budem ponovo menjao ključ, to se samo unese u uređaj za programiranje ključa i to je to. On nije koristio Lexia vec neki crveni uređaj bas za ključeve. Ne mozes sa Lexia to uraditi, on mora izvući to pomoću posebnog uređaja.

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
DiagBox (+ Lexia kabel) može uraditi upoznavanje BSIa s novim ključevima, ali za to ti treba sigurnosni broj originalnog ključa. Ako ga nisi dobio s vozilom i nemaš uređaj za očitavanje tog broja, moguće ga je dobiti u ovl. servisu (mislim da to nešto sitno i naplaćuju)…

h5n1

Member
Znači mogu ključe naručit slobodno. U ovlaštenog po pin laptop uruke i deri.😀 Kako znati jel ASK ili FSK svi koji prodaju nude biranje izmeđe ta dva?

h5n1

Member
Večer. Evo uspija sam do koda ključa doći. Ako itko zna po čemu ču znat jel ključ ASK ili FSK? Hvala unaprid.😬😁

Cutac

Prèkaroš
Da si me pitao prije 5 godina bih ti znao odgovoriti.
Ne možeš znati bez uređaja koji može očitavati signale, ali na starijim Citroenima bi trebao biti FSK, ako se dobro sjećam.

Na vrh