Ima sad dosta ključara koji bez problema iskodiraju ključeve, naravno da moraš imati kod karticu ili ključ sa kojeg če kopirati. a neki vrsniji to odrade i bez nekih drugih stvari. :grin:Teško samo kod ključara, rezanje eventualno da, ali ključ treba kodirati na auto, a za to ti treba dijagnostika i originalni ključ ... u postupku kodiranja, moraš imati sve ključeve pri sebi, koje želiš da auto pozna
to je ok može se to i jeftinije ali si daleko od tih majstora :grin:Zvao sam i kažu da donesem original ključ i da će po njemu napravit, cijena oko 350 kn
Otiđi kod njih par osobno pa da vidiš točno za cijenu svaki put mu kaži da ti je to puno pa možda se zaleti pa ti ponudi nižu cijenu. drugačije je kad tamo dođeš nego kad zoveš tel.A di su ti "majstori"?
Ja sam pitao Citroenu c5 2012 2.0hdi 1100kn s daljincem. U krizevcima neoriginal s daljincem sve radi 500knu ovlastenom novi kljuc bez daljinskog oko 350kn, sa daljinskim oko 850kn
c5
Jel imas mozda neki link? I ja sam narucio neki kineski, gumbici tako tako, a noz se stalno otvara, ne ostaje zaklopljen...Ja sam prije par mjeseci od kineza naručio dva kućišta. Moram priznati da sam izrazito zadovoljan, pogotovo dugmicima, koji, vjerovali ili ne, izgledaju kvalitetnije napravljeni od originala. Cijena, ravno 3.78$
Daj linkove za ove od 20 dolara. Uzeo bih jedanJa sam do sada naručivao i koristio kineske ključeve za ukupno 4 auta, i sa svima sam bio jako zadovoljan, i sa kvalitetom kućišta i sa radom elektronike.
Za 3-4$ se mogu naručiti samo kućišta, pa prebacite dijelove iz starog, a za 20-ak $ se mogu naručiti komplet ključevi (kućište + elektronika za daljinski + transponder čip za paljenje), samo onda trebate ključara da ga nareže i nekoga sa dijagnostikom da ga programira u auto.
Ludost je toliko plaćati za ključeve.
Nemam sad linkove, ali uzimao sam za Focusa i za C4 po 18-20$, a to je isto. Pogledacu kad stignem, planiram i ja sebi uzeti jos jedan.Daj linkove za ove od 20 dolara. Uzeo bih jedan