Oen New member 13. prosinca 2011. #1 ...član foruma... Frend preporučio, pa evo da vidim o čemu se točno radi.. Inače vozim Citroen C3 Picasso i koliko vidim, čini se da je tek drugi na forumu... Nadam se da će se ubuduće broj povećati.. Do tada, vidmo se u nekom drugom postu i nekoj drugoj temi.. Pozdrav svima!
...član foruma... Frend preporučio, pa evo da vidim o čemu se točno radi.. Inače vozim Citroen C3 Picasso i koliko vidim, čini se da je tek drugi na forumu... Nadam se da će se ubuduće broj povećati.. Do tada, vidmo se u nekom drugom postu i nekoj drugoj temi.. Pozdrav svima!
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 13. prosinca 2011. #4 Oen je rekao: Inače vozim Citroen C3 Picasso i koliko vidim, čini se da je tek drugi na forumu Više... :euforija::aplauz:ROFL:stovanje::hello:alac-gore: Pozdrav prijatelju i dobro došel ps. da te ni Dankec nagovoril možda ? ps2. imaš dobar auto :wub::wub::wub:
Oen je rekao: Inače vozim Citroen C3 Picasso i koliko vidim, čini se da je tek drugi na forumu Više... :euforija::aplauz:ROFL:stovanje::hello:alac-gore: Pozdrav prijatelju i dobro došel ps. da te ni Dankec nagovoril možda ? ps2. imaš dobar auto :wub::wub::wub:
Oen New member 14. prosinca 2011. #5 Dankec je krivac.. Poslao mi par fotki s druzenja.. Ovaj tvoj picasso u crnom izgleda predobro! Ima i slika koja to dokazuje.. Uploaded with ImageShack.us
Dankec je krivac.. Poslao mi par fotki s druzenja.. Ovaj tvoj picasso u crnom izgleda predobro! Ima i slika koja to dokazuje.. Uploaded with ImageShack.us
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 14. prosinca 2011. #6 hahahahaha..znal sam da je on u igri baš jućer mi je pripovedal o tebi i peripetijama s carinom
M madmac Member 14. prosinca 2011. #8 Oen je rekao: Dankec je krivac.. Više... Ma mogu ja i tu krivicu preuzet na sebe i tak ih imam dosta..:grin: Pozdrav i dobrodošao !
Oen je rekao: Dankec je krivac.. Više... Ma mogu ja i tu krivicu preuzet na sebe i tak ih imam dosta..:grin: Pozdrav i dobrodošao !