obavijest servisa o grešci

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Da, dobih i ja za drugi auto… iskreno se nadam da ide samo vozački, jer će bit kaos ako budu morali skidati i suvozački

NightSTALKER93

Well-known member
Donator foruma
Ugh...Potential recall of 1.4m vehicles in France due to airbag defect in Citroen, Opel and DS Cars
Majku ti dragu...
The airbags, which are also present in various models of Fords, Toyotas and Nissans, have allegedly been involved in several fatal accidents since 2020, including the death of a 44 year-old woman in Guadeloupe whose airbag inflated for no reason in May 2023.
Le Figaro reports that her autopsy gives her cause of death as being due to “a metal part of the airbag hitting her head”.

Scorpyo

Active member
O je** te. Ja sam mislio da je ova saga odavno završila, pa o tome se pisalo još prije 10-tak godina...

A sada sam se zabrinuo, ja nisam ništa dobio. Da li netko zna je li Citroen u sve aute ugrađivao iste airbagove ili je koristio više dobavljača.

NightSTALKER93

Well-known member
Donator foruma
Btw. išao sam onda probati i za svoj vidjeti online, ako je moguće, jel podložan tome ili ne. Uglavnom našao sam par siteova za provjeru preko VIN-a:
Citroën Safety Recall Check | Citroën UK
Safety Recall Check
E sad, ne znam jel koriste istu bazu zapisa ili su odvojene...na obje mi je kao da za vozilo nema nikakvog recalla.
Može netko od vas što je dobio poštu provjeriti preko svog, da potvrdimo da radi i da su legit siteovi?
Katastrofa! Znači doslovno ruski rulet. Auto nekome može propucat glavu, a i ne mora.
Kad si se zadnje osjećao ovako živim? Malo uzbuđenja napokon :D

Kad sam mislio da C4 II ne može biti veća lešina.
Nemoj tako, a dobar je, udoban, ide svuda...
da li itko ovo dobija
Vidim sad da je ovdje ispisan VIN, pa sam uzeo slobodu i provjerio preko toga, i radi, ovo se dobije na ovom Citroen UK:
Your vehicle has a Recall campaign, please contact your authorised repairer to have the campaign carried out free of charge.

Posljednje uređivanje:

Cutac

Prèkaroš
Dela.

1732695756787.png
Nemoj tako, a dobar je, udoban, ide svuda...
Ide, ide u ****u materinu.
Ima zaštitu limarije ko fićo, prokišnjava u motorni prostor i svi manje bitni dijelovi škljocaju.

Moj je do nekih 200 tisuća bio super, ali u ovih zadnjih 6 (ne znam koliko ima veze što je kod stare uglavnom sad) se počeo rapidno raspadati...

NightSTALKER93

Well-known member
Donator foruma
Sad kad si rekao, sjetio sam se i negativnih strana haha desna vrata moram pokrpat, veličina 5kn hrđe. Gumu bi trebao na staklu zasilikonirati jer ne dihta dobro i tak. Cvrčci, to je sastavni dio :D

Btw. poslao sam i mail jučer na e-mail adresu što sam random našao za CiB Commerce u nekom registru, jer na službenoj stranici nemaju nikakav info mail (malo čudno iz moje perspektive, jer mi je osobno to preferencijalna metoda komunikacije), dobio maloprije odgovor gdje su mi potvrdili da nije pod kampanjom.
1732696479519.png

Cutac

Prèkaroš
desna vrata moram pokrpat, veličina 5kn hrđe. Gumu bi trebao na staklu zasilikonirati jer ne dihta dobro i tak. Cvrčci, to je sastavni dio
Vozio sam lešine stare 20 i više godina sa preko 300k km i nisu bile toliko trule i raspadnute.
Jbt frend ima C5 sa preko pol milijuna, niti je trul, niti mu otpadaju dijelovi...

Iskreni savjet, prodaj taj C4 prvom prilikom.

dinko1981

Well-known member
Vozio sam lešine stare 20 i više godina sa preko 300k km i nisu bile toliko trule i raspadnute.
Jbt frend ima C5 sa preko pol milijuna, niti je trul, niti mu otpadaju dijelovi...

Iskreni savjet, prodaj taj C4 prvom prilikom.
I šta kupiti a da ne košta milione a da je pristojno? Mislim da je kupovina polovnog auta danas nužno zlo, tako da ću ja iscjedit zadnji atom snage iz svog c4, uz veliku dozu diy krpanja. Nema mi smisla prodati jedno govno za x novaca da bi kupio drugo za xy novaca

Na vrh