ccccxm
New member
Gledam malo ove teme oko oldtimera.Dečki svaka čast pogotovo gospodinu koji je postao vlasnik plave žabe.Vidim raspitujete se kako gdje kud,uglavnom tako i ja gdje god snimim neku staru citru pokušam je izvuči ali nažalost u mom slučaju ja sam teška kako bi mi rekli u dalmaciji pegula.Svi mi sanjamo kako ćemo negdi iz neke garže izvuči savršeno očuvanu citru i da če biti samo naša.E pa sad ču vam ispričati moju priču koja je nevjerovatna.Prije 6 godina sasvim slučajno počnem razgovor sa jednim tipom iz susjednog mista rič po rič.Pitan ja njega ima li kod vas neka stara citra da leži?Kaže on meni ima neka ova ona ne razumi se u modele,sredi on meni adresu ja oden tamo kad ono.Citroen cx 2.5 turbo gti ka nov čovik radija u francuskoj auto održavano u servisima nov ni trunke ruzine interijer koda nikad nije rukon taknut.Kažen ja sam sebi to je to,pokucan nikog doma kaže mi susjed dođi za par dana pošli su negdi.Dobro mislin se neš ti meni ovi okolo nemaju pojma što je to doći ću za par dana pa ćemo se dogovoriti.Sutra ujtro iden po spizu i iman što viditi isti taj citroen stoji na šlepi isprid moje kuče na šlepi od tipa što ima autootpad i presa auta.tip nema pojma primitivac totalni lešinar u glavi mu je samo šold za lim.Otiša je tamo dan prije užica čovika i odnija mi ga isprid nosa,molija san ga dava mu novce pokuša objasniti da ga ne triba meni prodati,da ga proda drugon samo da ga ne spresa spresa ga je sa gušton.:twistedriča druga ponovo cx u Zadru model prestige stoji isprid jedne garaže niko nezna ko mu je vlasnik ja tjednima ostavljan ceduljice ispod brisača ništa kada je ničiji kad jedan dan ja prolazin vrata otvorena stanen pitan kaže tip prodano prošli slovenci turisti vidili ga dali kaparu i amen.I priča treča nakon koje san odusta od muke ujedno i najstrašnija.Pričamo ja i brat kako bi bilo fora naći ds ali di?Pitan brata di če sutra,kaže idemo ja i frend do ovog prokletnika što je skašija cx-a.Ja kažen nema šanse ubi ču ga ako oden tamo,išli su viti za neke dijelove.Dolazi meni brat doma i kaže neš nikad pogoditi što san vidija kod glupana,mislin se a što moš viti kod takvog čovika.Kaže mi brat moš itekako nasrid autootpada među iljadu kanta stoji predivni bili ds.Od nekakvog vojnog lica malo vožen ka nov mislin kaže mi brat da je ovaj reka da još pali.Ja odma u auto i tamo mislin se neš me zajebat drugi put.Doša ja tamo i kažen mu koliko para nema priče inako sve radiš za šolde.Nećete virovati sin mu je skužija da more zaraditi na žabi i tija je unovčiti bez da mu kaže.Ovaj mu je vratija milo za drago i bacija je u presu.
Nikada nisan popija tabletu za glavu ali taj dan jesan.:shock:
Nikada nisan popija tabletu za glavu ali taj dan jesan.:shock: