Sava intensa-nevalja k... a skupa,nakon 10000 km sve četiri ko nove ali pune bruhova po gazećem sloju (opel corsa )
Toyo -jako tiha i super guma
Bf godrich -relativno dobra osim profilera 2 ,koji se još prodaje sa zaliha i ne drži mokru cestu(katastrofa)
Nexen -bio super zadovoljan drži cestu i do 40000 km (ford taurus)
Uniroyal-Super
Bridgestone dobar do 25000 km
Michelin energi bio zadovoljan
Fulda -nevalja pogotovo kristalka
Continental -ak se ima para vrhunska
Da ne nabrajam jer sam vozio sve i svašta, uglavnom sve ovisi o modelu ili za one za koje se ima para.............
Èekaj, čekaj. Znači ja sad mogu otići kod prve rege u STP i reći upišite mi te, te i te dimenzije? To nisam znao.
Dečki da se ne zaj.... Inače ako auto ima propisane gume određene colaže ,za svaku veću colažu bi se trebal radit atest jer se mjenjaju karakteristike samog auta(nekad čak na gore jer ljudi stavljaju felge veće colaže sa širim gumama,a nemaju s ćim stati),samo zimske gume mogu biti manje colaže ali stim da je guma viša pa ne odstupa od obujma kotača(to hoće tolerirat).Znači bez obzira ako ste imali 215/55/16 i hočete stavit 225/45/17 onaj na tehničkom vas može zezat,a nedo bog da ste imali saobračajku i k tome još krivi a nemate u knjižici upisanu dimenziju koja je na gumama automobila zaboravite na osiguranje,jer ak se zakomplicira mogu ispitat tko vam je upisao u knjižicu takve gume....onda svatko svoju guzicu vadi,.Mislim da većina auta ima na štoku propisane dimenzije koje sve mogu ići i na koliko se pumpaju.