Proizvođac: Citroen
Model: Saxo Vts 1.6 16v
Obujam: 1600 ccm
Snaga motora: 87 kw
Pogonsko gorivo: benzin
Godina proizvodnje: 2001
Registriran do: 30.01.2015
Trenutna kilometraza: 130 tkm
Vlasnik: drugi
Servisna knjiga: ne
Garažiran: da
Dodatna oprema: centralno daljinsko zaključavanje, klima, 2x airbag, maglenke, servo, el. podizači prozora, el. retrovizori, alu felge, mp3 radio
Cijena: 2400 eur
Kontakt: 0997065558
Napomena: teška srca prodajem svog saxa vts koji je zbog proširenja obitelji postao višak. vlasnik sam vozila 8 godina i stvarno sam uživao u tom vremenu. promijenio sam dosta stvari tako da auto ima Bilstein B8 prednje amortizere, Supersprint 4-2-1 ispušnu granu, airbox sa k&n gljivom, 14/60 diferencijal, olakšan zamašnjak, povezivač muldi itd.
nedostaci: ne radi daljinsko otključavanje cca 2 mjeseca (nisam bio u servisu), radio se ne vraća u svoju poziciju.
nažalost nemam vremena to pogledati. ako se ne proda uskoro popravit ću to.
zamjene isključene.
Slike:
link na njuškalo
Model: Saxo Vts 1.6 16v
Obujam: 1600 ccm
Snaga motora: 87 kw
Pogonsko gorivo: benzin
Godina proizvodnje: 2001
Registriran do: 30.01.2015
Trenutna kilometraza: 130 tkm
Vlasnik: drugi
Servisna knjiga: ne
Garažiran: da
Dodatna oprema: centralno daljinsko zaključavanje, klima, 2x airbag, maglenke, servo, el. podizači prozora, el. retrovizori, alu felge, mp3 radio
Cijena: 2400 eur
Kontakt: 0997065558
Napomena: teška srca prodajem svog saxa vts koji je zbog proširenja obitelji postao višak. vlasnik sam vozila 8 godina i stvarno sam uživao u tom vremenu. promijenio sam dosta stvari tako da auto ima Bilstein B8 prednje amortizere, Supersprint 4-2-1 ispušnu granu, airbox sa k&n gljivom, 14/60 diferencijal, olakšan zamašnjak, povezivač muldi itd.
nedostaci: ne radi daljinsko otključavanje cca 2 mjeseca (nisam bio u servisu), radio se ne vraća u svoju poziciju.
nažalost nemam vremena to pogledati. ako se ne proda uskoro popravit ću to.
zamjene isključene.
Slike:
link na njuškalo
Poruka Moderatora: |
link uklonjen jer su zabranjeni direktni linkovi na njuškalo |