Redom, navedeni uređaj sa linka košta 319 €, te Vam uz to treba barem stražnja kamera, to je onda 359 €. Možete si uzeti i prednju kameru, ali ona Vam neće raditi automatski kao stražnja kamera, nego ćete morati ručno prebacivati izvor slike (video ulaz) kako bi vidjeli tu drugu kameru ... sa 2 kamere paket je 419 €. Koliko dođe dostava do BiH, ne znam, nisam proučavao u detalje. Ukoliko bi Vam to išlo za BiH, na to Vam vrlo vjerojatno ide porez, a moguće i carina (u HR bi to diglo cijenu najmanje 25% na uređaj + dostavu, dok smo bili van EU).
Ne znam što Vam navedena tvrtka nudi, da li upravo taj uređaj sa linka, pa na to uslugu ugradnje (pa ukupno 540 €), ili nešto drugo. Kao što sam prije spomenuo, ako ne dobijete garanciju na obavljeni rad (ne samo na uređaj) od barem godinu dana, u slučaju kvara, ostati ćete sa potencijalno vrlo skupim popravkom na vlastiti trošak (nestadardne modifikacije u ovlaštenom servisu ne žele ni dirati).
S obzirom da ne znam koju trenutno navigaciju imate, psotoji mogućnost da Vam ona ne bi bila kompatibilna sa svim, ili upravo nekim konkretnim video uređajem, pa biste u tom slučaju prvo trebali zamijeniti nav uređaj - ništa strašno, još jedno 500 € u najboljem slučaju za rabljeno ... pa na više ...