zulufer Active member 19. ožujka 2013. #1 Poštovanje! Zovem se Marko, iz Èazme sam, imam 23 godine i kupio sam svoj prvi auto... Citroen Berlingo. Sad će 12 godina ali mi se jako sviđa i lijepo se družimo
Poštovanje! Zovem se Marko, iz Èazme sam, imam 23 godine i kupio sam svoj prvi auto... Citroen Berlingo. Sad će 12 godina ali mi se jako sviđa i lijepo se družimo
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 19. ožujka 2013. #2 Pozdrav Marko i dobro nam došel rijatelj: Naj se sramit..slobodno deneš koju sliku berlinga
c4 power New member 19. ožujka 2013. #5 zulufer je rekao: Poštovanje! Zovem se Marko, iz Èazme sam, imam 23 godine i kupio sam svoj prvi auto... Citroen Berlingo. Sad će 12 godina ali mi se jako sviđa i lijepo se družimo Više... Pozdrav i dobrodošao
zulufer je rekao: Poštovanje! Zovem se Marko, iz Èazme sam, imam 23 godine i kupio sam svoj prvi auto... Citroen Berlingo. Sad će 12 godina ali mi se jako sviđa i lijepo se družimo Više... Pozdrav i dobrodošao
Marko Well-known member 20. ožujka 2013. #9 Poštovanje Marko! Slobodno stavi koju sliku sa vašeg druženja
zulufer Active member 21. ožujka 2013. #12 Hvala svima na ugodnoj doborodošlici! Budem ga malo poslikao kad bude ljepšeg vremena Hvala, još jednom. Pozdrav svima i vozite oprezno!
Hvala svima na ugodnoj doborodošlici! Budem ga malo poslikao kad bude ljepšeg vremena Hvala, još jednom. Pozdrav svima i vozite oprezno!