D dendo Member 13. travnja 2017. #1 Da li netko zna kako se podiže stražnje sjedalo prije spuštanja naslona? C4 1.4 vti 2011.
Cutac Prèkaroš 13. travnja 2017. #2 Nis s tim ne dobis. Ali sa straznje strane klupe, vuci s rubova, jako na silu. Mptat ce se, ali elasticno.
Nis s tim ne dobis. Ali sa straznje strane klupe, vuci s rubova, jako na silu. Mptat ce se, ali elasticno.
akiramar Active member 17. travnja 2017. #3 Što bi htio postići dizanjem zadnje klupe prije spuštanja naslona?
vborovic C5 modifikator 18. travnja 2017. #4 Ne sjećam se za C4, ali na C5 se sjedala zadnje klupe (1/3 i 2/3) prvo trebaju dići prema naprijed da bi onda leđni dio sjedala legao do kraja kada se spušta prema naprijed, odnosno da dobiješ ravnu podnicu ... možda to dendo pita?
Ne sjećam se za C4, ali na C5 se sjedala zadnje klupe (1/3 i 2/3) prvo trebaju dići prema naprijed da bi onda leđni dio sjedala legao do kraja kada se spušta prema naprijed, odnosno da dobiješ ravnu podnicu ... možda to dendo pita?
Cutac Prèkaroš 18. travnja 2017. #5 Na nekim autima(Astra F karavan recimo) tek onda dobiješ ravan pod. Na c4 ga nikad ne budeš dobio, ali na Astri nasloni "upadnu" gdje je klupa bila.
Na nekim autima(Astra F karavan recimo) tek onda dobiješ ravan pod. Na c4 ga nikad ne budeš dobio, ali na Astri nasloni "upadnu" gdje je klupa bila.
vborovic C5 modifikator 18. travnja 2017. #6 Ista stvar na C5, zato sam napisao, možda ga to zanima dal C4 ima istu foru
Cutac Prèkaroš 18. travnja 2017. #7 Skužio sam, ali ja sam pisao kada si ti postao, kada sam poslao odgovor, pojavio mi se tvoj post
D dendo Member 18. travnja 2017. #8 pa htio bi postići dubinu kad prevozim nesto visoko... da,da...upravo to...
vborovic C5 modifikator 18. travnja 2017. #9 Prema uputama, C4 nema tu mogućnost ... ali, sjedala bi se sigurno trebala moći nekako demontirati (ako treba, i uz korištenje alata).
Prema uputama, C4 nema tu mogućnost ... ali, sjedala bi se sigurno trebala moći nekako demontirati (ako treba, i uz korištenje alata).
Cutac Prèkaroš 18. travnja 2017. #10 Nikakav alat, naprijed sarke, iza cupas i dizes. I ako hoces skines sa sarki.