Autoservis Uno, Maleš, Kaštel Stari, Put blata 51, 231-876...
Meni je polirao i lakirao prozirnim lakom... Kako ne bi bilo preskupo, nije koristio baš specijalni UV lak za to, jer ga inače ne koristi pa bi morao samo za mene kupiti količinu, koju bi morao relativno brzo potrošiti jer nakon otvaranja ima kratak rok trajanja...
Korišten je klasični bezbojni lak, koji ima i komponentu UV zaštite, ali nije namjenski lak baš za to... Drži se dobro već drugu godinu...
Ono što mi se jako sviđa kod njega, radi ili kako treba, ili nikako... Kod poliranja, farove skida sa vozila, polira ih i lakira u cijelosti, tako da nakon montaže rub lakirane površine nije dostupan, ne može se počet lako gulit, jer inače to realtivno brzo krene, pogotovo ako često pereš sa miniwash-em...
Nazovi, vidi, dogovori... Vjerojatno nećeš moći proć bez da ostaviš auto bar jedan dan, nije baš da nemaju posla, rade i limariju i mehaniku, iako možda se uspiješ dogovorit za neki termin kad im nije gužva... Vidi kakav lak i kakvu cijenu možeš dobit, termine i ostalo s njima... Obiteljski je obrt, ljudi su pošteni i OK...