C Citrus81 New member 1. srpnja 2016. #1 Gdje bi preporučili branik lakirati i malo izravnati.Troškove pokriva osiguranje tako da mi cijena ne igra ulogu. Jel ovlašteni u kovinskoj dobar izbor, rade to ili daju vanjskim igračima?
Gdje bi preporučili branik lakirati i malo izravnati.Troškove pokriva osiguranje tako da mi cijena ne igra ulogu. Jel ovlašteni u kovinskoj dobar izbor, rade to ili daju vanjskim igračima?
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 1. srpnja 2016. #2 Ja sam tam lakiral branik već dvaput Ne lakiraju oni nego šalju 10 m dalje, tj u pežotov servis pokraj...bar je tak bilo dok ih nije preuzel Citroen Savska :whistling: Na sam odrađeni posel, apsolutno nikakve zamjerke
Ja sam tam lakiral branik već dvaput Ne lakiraju oni nego šalju 10 m dalje, tj u pežotov servis pokraj...bar je tak bilo dok ih nije preuzel Citroen Savska :whistling: Na sam odrađeni posel, apsolutno nikakve zamjerke
Franzg New member 2. srpnja 2016. #3 Javor i sin kod sv. nedelje, besprijekorno rade meni odradili stražnji branik i blatobran izravnali nis se nije kuzilo i pogodili boju točno istu
Javor i sin kod sv. nedelje, besprijekorno rade meni odradili stražnji branik i blatobran izravnali nis se nije kuzilo i pogodili boju točno istu