Kako si to izveo?ja imam aluminijske doma koji ne pucaju jer su mi gumeni popili zivce
Kako ce ga razdrndat ako bude poklopac fiksan? Bar nece poklopac preglodat crijevo egr ventila i izvuc sipku za mjerenje ulja kad gumeni nosac pukne i poklopac pocne plesat.
...topi tipi pljuni pa zalipi... imam jedan rezervni set (4 kom) i kad popucaju onda stavim njega a popucali zaljepim cijanofixom i onda je on rezervni... i tak u krug...Ne mogu ja kupiti / zamijeniti toliko tih nosača koliko puta oni mogu puknuti.
Ima koji provjereno dobar način da se to riješi jednom za sva vremena?
Pa to sam radio...ali ni to ne traje predugo...topi tipi pljuni pa zalipi... imam jedan rezervni set (4 kom) i kad popucaju onda stavim njega a popucali zaljepim cijanofixom i onda je on rezervni... i tak u krug...
Imaju li ti nosaći na sebi šarauf i maticu ili ih treba posebno kupiti i ako treba koje da kupim?Kupi nosaće auspuha za R4,koji su povezani gumom i nikad neće pucat.Tvrdi tj fiksni držaći ili takvi šarafi ne valjaju jer se motor od dizla trese i razdrndat će plastićni poklopac.
Novu Reebok jaknu? Ali s obzirom na temu, vjerojatnije je kupio nosač plastičnog poklopca motora.Kaj si kupil,ne žimku?
Još da znamo kakav....:whistling:Novu Reebok jaknu? Ali s obzirom na temu, vjerojatnije je kupio nosač plastičnog poklopca motora.