A ajkamai New member 11. Listopad 2012. #1 Ima li netko iskustva s upozorenjem SERVICE - check deep beams. Upalilo se danas ujutro?
B bydaka New member 11. Listopad 2012. #3 ajkamai je rekao: Ima li netko iskustva s upozorenjem SERVICE - check deep beams. Upalilo se danas ujutro? Više... Meni takođe prije tjedan dana.
ajkamai je rekao: Ima li netko iskustva s upozorenjem SERVICE - check deep beams. Upalilo se danas ujutro? Više... Meni takođe prije tjedan dana.
A ajkamai New member 11. Listopad 2012. #5 bydaka je rekao: Meni takođe prije tjedan dana. Više... Kaj je lampa?
B bydaka New member 11. Listopad 2012. #6 Ne, upalila se SERIVICE lampica uz error "check deep beams ...". Nakon što sam parkirao auto u garaži i ponovov upalio auto nestalo je upozorenje.
Ne, upalila se SERIVICE lampica uz error "check deep beams ...". Nakon što sam parkirao auto u garaži i ponovov upalio auto nestalo je upozorenje.
D Damaj Active member 13. Listopad 2012. #7 I meni se pojavila poruka prije mjesec dana, poslije toga ništa.
ZVAJ Skoro zreo 23. Listopad 2012. #8 Imadoh i ja to. Proljetos, i više ne. Ne znam više što su mi rekli...