Pišem o onom kaj na cesti vidim... Prvo je ratkapa za zrigati se i onda dok čovjek još te vezice vidi?! :weeabooface: Molim te provjeri svoj sarkazam detektor!Te vezice jako skladno dopunjuju izgled poklopca, da je to čudo jedno!
Jest, ali i zaštiti šarafe od hrđe. Nekidan ni s pneumatskim pištoljem nisam uspio šaraf natopljen WD-om otpusiti. Nakraju sam na ključ nabio polugu od dva metra (sila x krak) i šaraf se smrvio ko keks. :shock: Na dva kotača gdje su bile ratkape, sve normalno.Nije li smisao tog poklopca uljepšati crnu čeličnu felgu?
Ja sam pitao da li je poželjno osigurati jer idem na dalek put, pa ako padnu, nema šanse da ih se nađe...
Èovjek u prvom postu je lijepo odgovorio.
Ne morate se svađati. Sva su mi mišljenja dobrodošla, dok god ne počne svađa, što mi se čini da hoće.
Hvala na odgovoru, kolega !
Ma, ko?Ne morate se svađati.
Pitanje je više bilo:"Da li ratkape koje drži plastika mogu pasti lako?"Bez uvrede,ali kakva je ovo tema!?!
Hoće li ili neće otpasti ratkapa? Pitanje je sad! :gaah:
Dajte molim vas...ajmo pisati kakvo je vrijeme.
Možemo i o tome u http://www.citroenforum.hr/citrocafe-177/neobavezni-razgovori-160/ajmo pisati kakvo je vrijeme.
Sve Ok, i ok je da se rasprava malo "proširi". :angel:Nisam niti mislio da će netko reći što će meni konkretno biti, nego samo odgovor tipa:"Da, lako odlete ili Ne, teško, ali moguće."