Pozdrav iz Splita

C4-ST

New member
Zdravo ekipa, evo čitam vas dulje vrime pa je red da nešto i napišen. Drago mi je da postoji Citroen hr forum, ima stvarno zanimljivih stvari za pročitati i vridnih forumaša. Evo kod mene nije sve najbolje, auto mi je ka svinjac i iz vanka i unutra nakon ovog vrimena, a obaveze a ni vrime mi nedaju priliku za grande čišćenje od par sati. Srićon nisan ga nigdi ni očeša ni udrija a moglo je bit svašta kad je me je onog petka uvatija snig na putu na selo.
Ništa nadan se ugodnom druženju.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Pozdrav i dobro nam doša :prijatelj:

ps

tek sad san vidija..učlanija si se pri po godine,a sad tek prvi post :shock:a di si dosad bija ?? :D

C4-ST

New member
Većinom čitan, neman baš neka znanja o autima općenito, mladi vozač i tako :D
Lipo je vidit da jedini neman problema sa trešnjom volana na brzini od 130km il problema sa pregaranjem žarulja (sarkazam)
Inače san kupija prije godinu dana C4 coupe hdi 1.6 dizelaša, 73000 km, 2007 g, malo udaren s prida ali motoru nije ništa, da san 8 tisuća za njega. za te pare nisan moga uzet ništa drugo u toj klasi. Ovo mi je prvi citroen u familiji, ali stari mi je ljubitelj francuza, pogotovo renola, ima je četvorku, i sva 3 Clia, ovaj zadni na 100 000km zasad nikakvih problema.
A moj C4 zasad u 20 000km san minja relej ventilatora, gume i diskove + 2 redovita servisa

Na vrh