K krruno07 New member 13. siječnja 2013. #1 pozdrav svim citroen forumašima.. ime mi je Kruno i vlasnik sam citroena xm-a 2.1td
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 13. siječnja 2013. #3 Pozdraf i dobrodošel rijatelj: Lepe je videt još jenega Xm-a na životu alac-gore:
K krruno07 New member 13. siječnja 2013. #6 mirda69 je rekao: Pozdraf i dobrodošel rijatelj: Lepe je videt još jenega Xm-a na životu alac-gore: Više... pozdrav i tebi.. istina rijetki su to auti,dosta ih je teško vidjeti na cesti.. auti su prva liga
mirda69 je rekao: Pozdraf i dobrodošel rijatelj: Lepe je videt još jenega Xm-a na životu alac-gore: Više... pozdrav i tebi.. istina rijetki su to auti,dosta ih je teško vidjeti na cesti.. auti su prva liga
ccccxm New member 14. siječnja 2013. #13 krruno07 je rekao: pozdrav svim citroen forumašima.. ime mi je Kruno i vlasnik sam citroena xm-a 2.1td Više... Super dobrodošao
krruno07 je rekao: pozdrav svim citroen forumašima.. ime mi je Kruno i vlasnik sam citroena xm-a 2.1td Više... Super dobrodošao
Randy5 Active member 26. veljače 2013. #16 Pozdrav. Možda se koji put i sretnemo na cesti. Videl sam da se na Njuškalu prodaje XM tam negde kod Kneginca ili Brezja. Valjda nisi Ti taj.
Pozdrav. Možda se koji put i sretnemo na cesti. Videl sam da se na Njuškalu prodaje XM tam negde kod Kneginca ili Brezja. Valjda nisi Ti taj.