Kinez New member 28. travnja 2012. #1 pozdrav drustvo . Ime : Josip iz ZG-a evo i mene u vlasnistvu opet francuza ovaj put C5 HDi ,inace u srcu BMW (nekidan prodao) u duši oplovac
pozdrav drustvo . Ime : Josip iz ZG-a evo i mene u vlasnistvu opet francuza ovaj put C5 HDi ,inace u srcu BMW (nekidan prodao) u duši oplovac
Dalibor Dado Tornado 28. travnja 2012. #2 nema do opela! polago sam vozački na corsi B :stovanje: neko vrijeme vozio opel combo :stovanje: stroj i po!
nema do opela! polago sam vozački na corsi B :stovanje: neko vrijeme vozio opel combo :stovanje: stroj i po!
Kinez New member 28. travnja 2012. #3 nema do bekia i njihovim turbinama koje sam mjenjao svake godine po jednu haha citroena do sad nisam imao nikad samo se nadam da me nece razocarat renault nije niti jedan kojeg sam imao cak je jedan imao od prvog dana kod nas u 7god. 650tkm
nema do bekia i njihovim turbinama koje sam mjenjao svake godine po jednu haha citroena do sad nisam imao nikad samo se nadam da me nece razocarat renault nije niti jedan kojeg sam imao cak je jedan imao od prvog dana kod nas u 7god. 650tkm