K KiKi Zg New member 6. prosinca 2014. #1 Kristian iz Zagreba 25 godina,vozim vucnu sluzbu,i nedavno kupio c2 vtr-a. Toliko od mene,i svima lijep pozdrav !
Kristian iz Zagreba 25 godina,vozim vucnu sluzbu,i nedavno kupio c2 vtr-a. Toliko od mene,i svima lijep pozdrav !
Automatic Well-known member 6. prosinca 2014. #2 Pozz.rijatelj:dobro je znati nekog sa vučnom,,,,,,uvijek treba kad se ne nadaš:thinking:
K KiKi Zg New member 6. prosinca 2014. #3 hvala znam,znam...samo kaj mi se ljudi bas ne raduju previse kad moram po njih
Franzg New member 7. prosinca 2014. #4 Pozdrav! Kolko si citroena sa c3 prevezao sa puknulim oprugama??:surprised::grin:
K KiKi Zg New member 7. prosinca 2014. #5 hahahah,jesam par komada sigurno...to je jos ok,na golf trojci propadne u muldu i skroz do poda padne pa ga digni ak mozes
hahahah,jesam par komada sigurno...to je jos ok,na golf trojci propadne u muldu i skroz do poda padne pa ga digni ak mozes
deda New member 27. prosinca 2014. #11 KiKi Zg je rekao: hahahah,jesam par komada sigurno...to je jos ok,na golf trojci propadne u muldu i skroz do poda padne pa ga digni ak mozes Više... Tko im kriv kada ne vozi idrauliku.
KiKi Zg je rekao: hahahah,jesam par komada sigurno...to je jos ok,na golf trojci propadne u muldu i skroz do poda padne pa ga digni ak mozes Više... Tko im kriv kada ne vozi idrauliku.