Pozdrav iz Zagreba

Tomo25

New member
Pozdrav svima,ja sam Tomislav i imam 29 godina.Nemam Citroena ali zato i jesam tu.Kad sam prodao svoj zadnji auto pod racun sam uzeo Golfa 3 koji je spusten i iskreno malo glasan a mene je to proslo i popustilo a i imam dvoje male djece koje se bas i nevole voziti u njemu jer je pre tvrd.Zato sam sada tu jer je vrijeme za promjenu auta ali trazim nesto povoljno i tako sam dobio preporuku da kupim Xantiu. Nemam nikakvog iskustva s tim autom ali me jako privlaci to sto je navodno jako udoban.

Tu sam da dobijem informacije i cim prodam Golfa bacam se u kupnju,tko zna mozda netko i uzme Golfa pod racun za neku Xantiu pa se moja potraga ubrza :)

charllie

Active member
Dobro nam dosel Tomo,auto je udoban i velik,trazi snekim ko se razme v hidrauliku i nebu ti zal.Golfa za Xantiju,:angel: nej biti smesan pa niko spameten ti nebi zel ofucanu merkelicu za Severinu, je tak.

Franzg

New member
pozdrav, ovdje vlasnik c3, ali imam iskustva sa xantiom jer ju je imao moj tata pred 10ak godina, kupili smo ju novu (ja sam onda jos bio u osnovnoj skoli) i mogu rec da smo s njom prosli pola europe odnosno cijelu zapadnu europu, auto je bio čudo, preudoban, sicevi savrseni (imao je sant i to neki dobar paket opreme) i stvarno sve sta kazu o udobnosti je istina), problem je bio taj hidraulički ovjes nakon par godina jer je bilo nekih kvarova (zadnji dio auto je pao, to je bilo taman pred prodaju pa enznam koja bi bila cijena popravka) ali svakako treba proučit taj ovjes i što je sve mjenjano, ali auto dok je sređen je stvarno za poželit, nakon spuštenog golfa ce bit preporod :cool:

Randy5

Active member
Dobro došao na forum. U zadnje vrijeme viđam Xsantie koje skaču po cesti kao koze, tako da Ti je moj savjet da pripaziš na stanje ovjesa prilikom kupnje, i kako je rekao Charlie, nađeš dobrog majstora koji se kuži u hidrauličare.

Tomo25

New member
Hvala svima,nije da sam 100% odlucio da ce to biti Xantia ali kad vec trazim udoban auto onda mi prvi Francuzi padaju na pamet.Imao sam i Safrane drugu generaciju i bio sam prezadovoljan s autom i sa udobnosti a vjerujem da je Citrac jos malo udobniji

Na vrh