Rekli su mi da ce mi auto doci za 45 dana ( i to 100 %). Ja naivac povjerovao i prodao staru xsaru. Auto je kasnio dobrih mjesec dana. Buduci da ne zivim u Rijeci, a do posla imam 40 km morao sam to vrijeme moliti prijatelje da dođu po mene i odvezu me raditi. To bas nije bilo jako ugodno. A kad god sam zvao da pitam za informaciju rekli su da ce provjeriti i JAVITI MI SE. Ne zeleci smetati ja sam strpljivo cekao cijeli dan, ali nisam docekao( i tako jos barem 5 puta). Jedino kad su se udostojili me zvati je kad je trebalo platiti ostatak cijene.
Nakon toga sam 3 tjedna vozio probne tablice jer mi nisu htjeli dati papir o homologaciji ( iako su se opet oni obvezali papir nabaviti za cca 3-5 dana).
Uglavnom stvari sam rijesavao tako da sam zvao Citroen u ZG.
U ARK-u izvjesna Sanja i Biljana su totalne štete. Biljana ( mislim da je ona kcer od vlasnice, ali nisam siguran) bi se najrađe sa mnom svađala. Toliko o tome da prodaja auta ide slabo i da je kupac uvijek u pravu.
Ja sam mislio da ce bar nazvati kad kazu.
Bar je auto super,a servise necu obavljati u ARK-u, makar nemam losih iskustva sa sefom servisa g. Neviom.
OVo je ispao roman, ali drugi put obecajem da cu biti kraci.