pozdrav svima

e.hrvoje

New member
Od početka srpnja vlasnik sam novoga C-4 ( 1,6 diesel). Auto je super samo su me u ARK-u izvozali kao mladog majmuna. To mi je treći citroen kupljen kod njih, a bogami i zadnji. Da li Citrenova garancija važi i u Europi? Ne da mi se kod njih ići na servise.
Pozdrav svima

brezC4

New member
Od početka srpnja vlasnik sam novoga C-4 ( 1,6 diesel). Auto je super samo su me u ARK-u izvozali kao mladog majmuna. To mi je treći citroen kupljen kod njih, a bogami i zadnji. Da li Citrenova garancija važi i u Europi? Ne da mi se kod njih ići na servise.
Pozdrav svima

dobrodošao :euforija:

potraži temu o servisiranju citroena u sloveniji (ako si na tako nešto mislio u svom pitanju)

e.hrvoje

New member
Rekli su mi da ce mi auto doci za 45 dana ( i to 100 %). Ja naivac povjerovao i prodao staru xsaru. Auto je kasnio dobrih mjesec dana. Buduci da ne zivim u Rijeci, a do posla imam 40 km morao sam to vrijeme moliti prijatelje da dođu po mene i odvezu me raditi. To bas nije bilo jako ugodno. A kad god sam zvao da pitam za informaciju rekli su da ce provjeriti i JAVITI MI SE. Ne zeleci smetati ja sam strpljivo cekao cijeli dan, ali nisam docekao( i tako jos barem 5 puta). Jedino kad su se udostojili me zvati je kad je trebalo platiti ostatak cijene.
Nakon toga sam 3 tjedna vozio probne tablice jer mi nisu htjeli dati papir o homologaciji ( iako su se opet oni obvezali papir nabaviti za cca 3-5 dana).
Uglavnom stvari sam rijesavao tako da sam zvao Citroen u ZG.
U ARK-u izvjesna Sanja i Biljana su totalne štete. Biljana ( mislim da je ona kcer od vlasnice, ali nisam siguran) bi se najrađe sa mnom svađala. Toliko o tome da prodaja auta ide slabo i da je kupac uvijek u pravu.
Ja sam mislio da ce bar nazvati kad kazu.
Bar je auto super,a servise necu obavljati u ARK-u, makar nemam losih iskustva sa sefom servisa g. Neviom.
OVo je ispao roman, ali drugi put obecajem da cu biti kraci.

Krky

Lakerski profesionalac
Trebal si im reći nakon dva dana kašnjenja, da ako sutra ne stigne da ni netreba stizati, jer ću uzeti škodu ili neki vw:D:D:D isporuka 24h :D:D

e.hrvoje

New member
Stvar je u tome da mi se stvarno sviđa C-4. Rekli su mi da što nisam tražio zamjenski auto pa neka ovog mog isporuče kad hoće. Nisam se snašao. Ja sam naivac- smatram da ako mi netko nešto obeća da će to i izvršiti.

skafetin

New member
Pozdrav...
U današnjem svijetu krize kad se automobilska industrija doslovno raspada oni i dalje maslaju ljude u salonima...Svaka čast:hm:

Na vrh