pozdrav svima

daracc991

New member
bok :)
eo da se predstavim,imam 22 godine i zovem se Dario,iz okolice Našica sam i prije par dana sam postao vlasnikom xantie 2.0 HDI 90ks,eto tako da se predstavim u daljnoj upotrebi :)

a,ovo je moja xantia 2.0 hdi sa 430 000 km,zvuci ogromno na prvu,ali sto se tice automobila mislim da nisam pogrijesio,automobil je uredno odrzavan u citroen servicu,te sam 3 vlasnik,1vlasnik je bio ujedno napravio oko 400 000,covjek je radio vece kilometraze (autocesta) te je to razlog,iliti posao.

screen capture

eto,dajte mi komentara malo i tako,hvala :)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
svaka čast autu ;) daj koju sliku iznutra, vejrovatno izgleda bolje od pol ovih u oglasima sa duplo manje km hehhe

daracc991

New member
eto hvala :)
a nadam se i ja,tjedan dana je kod mene vec,hvala bogu nisam primjetio nikako kapljanje ulja,nekih problema,sad ce se pokazat idem kuci iz porec-nasice oko 500-600km...lagani testic :)
a sto se tice hidraulike i udobnosti tu nemam riječi,remek djelo xD

Automatic

Well-known member
Dobro došao.Autić je ko beba bez obzira na km.Pogledaj samo na forumu,oće ti ovjes probiti prednju haubu pa si malo vidi da si to prekontroliraš .Glavni rješavač tih problema je jura na potezu požega- zagreb.Našao buš sve samo si pogledaj stranice i uživaj u vožnji.

peh

New member
Izgleda k'o da ima 40000,sretno i puno uživancije

e da brate i svijetli ti ona ina failure lampica al' to se lako riješi

daracc991

New member
jeas ocu malo jos upoznat sisteme i ostalo :) a :cenzura::cenzura::cenzura:iga to je tako danas xD ta naranča boja je opasna xD

Na vrh