Pozdrav svima!

Daniel

New member
Pozdrav svima ! :cool:

I ja sam se odlučio, da se registriram na vašom forumu. Dolazim iz Slovenije i vidio, da ima ovdje i membere, koji nisu iz Hrvatske, pa se odlučio, da se i ja pridružim, ali izvinite ako če biti u postovima koja slovenska riječ :angel:
Ali najvažnije, sada sam 1 mjesac ponosan lastnik novog sharka c4 II, model
VTI 120 exclusive :) Auto mi je prva liga ! Tih, konfortan, ima puno opreme, za ovakvu vsotu evra težko dobiješ bolje ( ma nemoguče po mome :) )
Sad imam 900 km i zasad prezadovoljan. Ako ču imati kakvo pitanje, pitat ču ovdje a istotako sam otvoren za pitanja sa vaše strane.

LEP POZDRAV :cool:

c5 dr

Member

I ja sam se odlučio, da se registriram na vašom forumu. Dolazim iz Slovenije i vidio, da ima ovdje i membere, koji nisu iz Hrvatske, pa se odlučio, da se i ja pridružim, ali izvinite ako če biti u postovima koja slovenska riječ :angel:
VTI 120 exclusive :) Auto mi je prva liga ! Tih, konfortan, ima puno opreme, za ovakvu vsotu evra težko dobiješ bolje ( ma nemoguče po mome :) )
Sad imam 900 km i zasad prezadovoljan. Ako ču imati kakvo pitanje, pitat ču ovdje a istotako sam otvoren za pitanja sa vaše strane.

pozdrav ,predstavi auto u garaži:)

vlado7

New member

koliko te je izasao eurica

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Dolazim iz Slovenije i vidio, da ima ovdje i membere, koji nisu iz Hrvatske, pa se odlučio da se i ja pridružim, ali izvinite ako če biti u postovima koja slovenska riječ
Dobrodošao!

Naš forum se niso neposredno povezana z državno mejo in jezik, kot z našo najljubšo blagovno znamko. :D :D Po tem, kar mesto?

Marko

Well-known member
Pozdrav!

Kar neverjetno! Zdaj tud mamo člane z Slovenije, če prideš v Hrvaško na kakšen meet lahko prineseš poceni pive in marsikaj drugega... :)

Da, koliko je koštao citrač?

Daniel

New member
E ovo ti je doček na forumu, hvala svima :D za lepe pozdrave :D
CENA : 16300E
Kraj: Ptuj
A uskoro ču dati više detajla u " garažu "

LEP POZDRAV

Na vrh