Pozdrav svima!

sasa2k0

New member
- eto još jedan citroendžija na forumu :)
- vozim Xsaru Coupe 1.4i iz 2000. g. već nekih 7 g.
- lagano mi je počela otkazivati poslušnost, pa se nadam da ću kroz forum uspjeti dobiti kakav vrijedan savjet da je održim pri svijesti :)
- toliko za početak

LP,

Saša

Zmix

New member
Ovo je bilo brzo! Magnifik! :grin:
Dobro ja to teram! :cool:

Inače, dužan sam vam svima jednu informaciju. Izraz "samo ti to teraj" potiče otprilike pre tri godine iz mog razgovora sa drugarom koji isto vozi Citroena i koji je bio malčice paranoičan po pitanju auta, uvek mu se činilo da mu auto kao nešto štuca, trza...
E sad, otišli smo zajedno kod mog drugara u servis "Autopartner" Novi Sad i majstor Marko (na CFS-u poznat pod nadimkom Wrib) mu je u svom stilu rekao isto što sam mu govorio i ja: "samo ti to teraj". :grin:
Vremenom je taj izraz, naročito od strane Wriba na CFS-u i od mene na CFH-u postao antologijski i ušao u legendu. :cool:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Pozdrav Sasa i dobro dosel :hello::hello:

Legenda o Zmixu:
-dosao je tiho i usao u legendu :D

Marko

Well-known member
Zmix, baš lijepo što si otvorio dušu...
Tak treba, stvarno je sad taj izraz ušao u - da me neki krivo ne shvate (po pitanju izraza)u anale Citroen forumarstva regije... :aplauz::prijatelj:

Zmix

New member
Legenda o Zmixu:
-dosao je tiho i usao u legendu :D
Auh.. ovo me je baš dirnulo! :surprised: :oops:

Hvala, prijatelju.

Baš lijepo što si otvorio dušu...
Tak treba, stvarno je sad taj izraz ušao u - da me neki krivo ne shvate (po pitanju izraza)u anale Citroen forumarstva regije... :aplauz::prijatelj:
:oops: :oops: :oops:

Doduše, prvo je taj izraz bio oralan a sad je analan! :grin::grin:;)

Na vrh