thenoise Member 22. lipnja 2019. #1 Pozdrav svima! Javljam se iz BiH i odnedavno sam vlasnik C4 Picasso sa Exclusiv opremom, 2009.god, 1.6 80 kw automatik. Do sada sam vozio sam Švabe (imam još jednog uvijek na lageru), ali sam se sada malo odlučio za Francuza, čisto radi promjene.
Pozdrav svima! Javljam se iz BiH i odnedavno sam vlasnik C4 Picasso sa Exclusiv opremom, 2009.god, 1.6 80 kw automatik. Do sada sam vozio sam Švabe (imam još jednog uvijek na lageru), ali sam se sada malo odlučio za Francuza, čisto radi promjene.
mengela Well-known member Donator foruma 22. lipnja 2019. #2 Pozz dobrodošao Počet ćeš ti lagerovat i francuze
thenoise Member 22. lipnja 2019. #3 Trebat ću malo savjeta u vezi DPF-a i ostalih dizel problema, jer mi je ovo prvi dizel nakon 10 godina uživanja u čistom benzinu, ali i malo veće tuge u novčaniku.
Trebat ću malo savjeta u vezi DPF-a i ostalih dizel problema, jer mi je ovo prvi dizel nakon 10 godina uživanja u čistom benzinu, ali i malo veće tuge u novčaniku.