Naime imam Citroen c4 hdi 92ks, i jucer sam nasuo dizela za otpilike 100kn, na board komp je prije sipanja pisalo da moze preci jos 50km sa toliko goriva, nakon sto sam nasuo gorivo, razina goriva je ostala ista, cak i broj kilometara koliko mogu preci je ostao isti, zatim sam otisao jos da dospem goriva na drugu benzinsku medjutim nije se promjenilo, danas sam vozikao auto okolo i dalje mi je upaljena lampica kao da je auto na rezervi i sad tamo gdje je pisao da mogu preci 50km sad stoje samo 3 crtice.
Da li je neko od vas imao slican problem, i moze li neki savjet sta da uradim? Razmiljao sam da skinem kleme s akumulatora da se auto "resetira" ne znam da li bi to pomoglo, ali ne znam kako da kodiram kljuc nakon sto skinem kleme, bojim se da ce se nesto poremetiti... hvala unaprijed na odgovorima bio bih vam zahvalan poz
Da li je neko od vas imao slican problem, i moze li neki savjet sta da uradim? Razmiljao sam da skinem kleme s akumulatora da se auto "resetira" ne znam da li bi to pomoglo, ali ne znam kako da kodiram kljuc nakon sto skinem kleme, bojim se da ce se nesto poremetiti... hvala unaprijed na odgovorima bio bih vam zahvalan poz