Kupio sam ključe za Citroena preko eBaya. Što treba napraviti da rade kao stari? Jel treba nešto instalirati?
Jel moram pazit na ovaj oblik koji se nalazi na samom ključu što ide u bravu? Jer vidim da imaje neki glatki, a neki imaju ovaj udubljeni oblik.
Bez brige si barem dvije godine dok ti ne do--****i pa ćeš naručiti novo kučište za ključ!ja sam svojega zalijepio selotejpom. I dan danas tako nosim okolo.
A čak i super ljepilom sam ljepio iznutra, pa mi se elektronika zblesirala.
A cemu sluzi taj imobilizator?imobilizator ti je ispao iz kljuca, ne pada mi druga ideja, velicine je zrna jecma kuhanog.
On i prijemnik (brava,motor koja je već tehnika u pitanju) komuniciraju s kodovima preko radio valova, ukoliko je odgovarajući kod i razmjena/provjera istog je uspješna motor će upaliti ukoliko nije ili ga nema računalo motora će spriječiti dotok goriva i motor neće startati.A cemu sluzi taj imobilizator?
to ja imam na saxu i svi se smiju, a meni ne pada na pamet isključiti kod...Najljepše su mi one tastature na Xantiama di čovjek utipkava kod za paljenje!
Nema koda = nema vožnje.
mozda ga samo treba kodirat ponovno ako je dobar kljucImam ja jedno pitanje. Zasto ja svoju raketu ne mogu upaliti s original kljucem ( samo vergla), vec ga moram paliti s rezervnim a i daljinsko mi nije original, izgleda kao privjesak.. Ne radi mi mehanizam na pravom kljucu, pa nisam ni probavao dok mi nije zatrebalo i skuzio da nece upaliti.. :/