Echo49teen
New member
U pitanju je obiteljski C3 1.4i (8 ventila benzinac, 54kw = 73 KS), prva vlasnica već desetak godina moja poostarjela teta. Auto nije vidio ništa osim ovlaštenog servisa (njezina volja i izbor). Stanje na cajgeru je bilo koliko se sjećam oko 55 tkm. Razbijan nikada, kvarovi jedino jednom puknuta guma i nešto s kilometar satom (nešto od elektronike zezalo). Uglavno je vožen na dugim relacijama otvorene ceste, po gradu skoro pa ništa.
1. mogući kronični kvarovi na 60 tkm?
2. servis čega na toj istoj kilometraži?
3. može li mi netko potvrditi ili opovrgnuti dimenziju guma...s početka je imala dobro se sjećam 175/65 R14 (isto kao i susjed) a sada ima 165/65 R14...na nekoj markici piše ova 165/65 kod vratiju, a u knjižici obje...u biti tražim preporuku što da mi upišu kod izrade naše prometne jer želim gore staviti šire gume i veću colažu pa da me ne zezaju na tehničkom?
4. koja je najveća tvornička dimenzija koja je išla na C3?
Ako mi padne još što god napamet postat ću na temi :angel:
1. mogući kronični kvarovi na 60 tkm?
2. servis čega na toj istoj kilometraži?
3. može li mi netko potvrditi ili opovrgnuti dimenziju guma...s početka je imala dobro se sjećam 175/65 R14 (isto kao i susjed) a sada ima 165/65 R14...na nekoj markici piše ova 165/65 kod vratiju, a u knjižici obje...u biti tražim preporuku što da mi upišu kod izrade naše prometne jer želim gore staviti šire gume i veću colažu pa da me ne zezaju na tehničkom?
4. koja je najveća tvornička dimenzija koja je išla na C3?
Ako mi padne još što god napamet postat ću na temi :angel: